Πέρασε το μήνυμα στους παίκτες του ΠΑΟΚ – “μην ανησυχείτε, δεν τρέχει τίποτα”

Συντάκτης: Share:

Κλίμα ανησυχίας όπως είναι εύλογο επικράτησε στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Βασικό θέμα συζήτησης των παικτών στα αποδυτήρια της Νέας Μεσημβρίας ήταν τα τελευταία γεγονότα και το ενδεχόμενο τιμωρίας του ΠΑΟΚ. Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος πέρασαν το μήνυμα μέσα στην ομάδα, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και ότι όλο αυτό θα αποδειχθεί μία “φούσκα”, για να καθησυχάσουν τους παίκτες και να τους κάνουν να νιώσουν ασφάλεια. Ειπώθηκε ακόμα στους παίκτες ότι θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην δουλειά τους και στα δύσκολα παιχνίδι που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο και να μην ασχολούνται με τίποτα άλλο.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν σε γενικές γραμμές για τις εξελίξεις και για την κυβερνητική τροπολογία που ψηφίστηκε σήμερα, για να έχουν μία σαφή εικόνα και να μην παραπληροφορούνται δεξιά και αριστερά.

Η κεντρική γραμμή που περνάει στους παίκτες είναι, ότι δεν πρέπει να ανησυχούν για την περίπτωση τιμωρίας, αφού ο ΠΑΟΚ τελικά θα δικαιωθεί, έτσι ώστε να αναθαρρήσουν ψυχολογικά και να μην έχουν ανασφάλειες. Ο Αμπέλ Φερέιρα από την πλευρά του δεν έδειξε προβληματισμένος αφού γνωρίζει ότι η δουλειά του είναι να κρατήσει την ομάδα συγκεντρωμένη στα παιχνίδια.

Δράση στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να αναλάβει και ο ηγέτης της ομάδας Ιβάν Σαββίδης. Θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα υπάρξει επικοινωνία, είτε δια ζώσης (εάν έρθει στην Θεσσαλονίκη), είτε μέσω Skype, τουλάχιστον με τους πέντε αρχηγούς και με τον προπονητή για να τους διαβεβαιώσει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και να τους επισημάνει πως απαιτείται να επικεντρωθούν στην επίτευξη των στόχων τους εντός αγωνιστικού χώρου.