Πιάνει δουλειά και ο Φεντσένκοφ

Συντάκτης: Share:

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο Αντρί Φεντσένκοφ και από σήμερα ουσιαστικά αναλαμβάνει τα καθήκοντα του. Ο Ουκρανός συνεργάτης του Ζοσέ Μπότο, ακολουθεί τον Πορτογάλο στον ΠΑΟΚ και θα έχει τον ρόλο του επικεφαλή στο τμήμα σκάουτινγκ του Δικεφάλου.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής θα είναι πλέον ενισχυμένος και με την παρουσία ενός ανθρώπου που γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους πορεία την τελευταία τριετία στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο 25χρονος δεν θα έχει στο «χαρτοφυλάκιο» του μόνο το σκάουτινγκ, αλλά θα ασχοληθεί ενεργά και με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο Μπότο κατά την διάρκεια των συζητήσεων του με τον Δικέφαλο, ζήτησε να έχει την εποπτεία και αξιολόγηση των ταλέντων που βγαίνουν από τα τμήματα υποδομής και ο Φεντσένκοφ έχει εξειδίκευση πάνω στον συγκεκριμένο κομβικό τομέα.

Ο Φεντσένκοφ θα έχει μια γνωριμία με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ θα ξεκινήσει και τις επαφές του με τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ, αναθέτοντας τους και τις πρώτες «αποστολές».

Το ότι ο Ουκρανός άμεσος συνεργάτης του Ζοσέ Μπότο ήρθε λίγες μέρες μετά από τον 55χρονο Πορτογάλο στην Θεσσαλονίκη, δεν σημαίνει ότι αρχίζει τώρα την δουλειά. Δεν αποκλείεται ο Φεντσένκοφ να έχει ξεκινήσει ήδη μια προεργασία πριν αφιχθεί στην νέα του βάση, αφού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Μπότο.

O Αντρί Φεντσένκοφ ενδεχομένως να μην είναι ο μοναδικός νέος συνεργάτης του Μπότο στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος εξετάζει την περίπτωση να φέρει μαζί του στην Θεσσαλονίκη κάποια πρόσωπα ακόμα, δικής του εμπιστοσύνης, που θα τον πλαισιώσουν όχι μόνο σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και σε άλλους τομείς που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό τμήμα (ανάλυση απόδοσης παικτών, ακαδημίες, σκάουτερ κτλ).