«Προπέτασμα καπνού» και φαντασιώσεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

«Όργια» ανυπόστατων πληροφοριών και ευφάνταστων σεναρίων κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες γύρω από τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, επειδή κατά το κοινώς λεγόμενο «πουλάνε».

Το τι ακούγεται δεν λέγεται…

Έχουμε και λέμε… Μόνο ένας άσχετος ποδοσφαιρικά θα πιστέψει πως ο ΠΑΟΚ δεν θα αποκτήσει σέντερ φορ μεγάλης κλάσης, μετά τα 10 εκατ. ευρώ που παίρνει από τον Πρίγιοβιτς, αλλά θα προτιμηθεί η μεγάλη δαπάνη να γίνει για την απόκτηση χαφ! Πού ακούστηκε ξανά αυτό; Σε ποιο σημείο του πλανήτη;

Όλες οι ομάδες ανά τον κόσμο δίνουν τα περισσότερα λεφτά για τον στράικερ που θα βάζει την μπάλα στο πλεχτό και όχι για χαφ. Εκτός κι αν… τρελάθηκαν οι υπεύθυνοι αγωνιστικού σχεδιασμού στον ΠΑΟΚ και παραλογίζονται.

Δεν μπορεί να στηριχθεί ο Δικέφαλος στον νεαρό Ακπόμ για το σκοράρισμα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Είναι νέος, εξελίξιμος, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορείς να τον αποκαλέσεις και «φαινόμενο».

Ή «προπέτασμα καπνού» για κάποιο λόγο είναι αυτές οι «διαρροές», ή φαντασιώσεις.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, πολύ αμφιβάλω εάν στον ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Μπονατίνι (εσχάτως “ξεφούσκωσε” το θέμα), για έναν περιθωριοποιημένο επιθετικό με ένα γκολ φέτος σε 300 λεπτά συμμετοχής και εάν όντως ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο, κατά την ταπεινή μου γνώμη, κάνουν λάθος.

Επίσης, έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά απίθανα ονόματα επιθετικών, που υποτίθεται ότι αποτελούν υποψήφιους στόχους. Είναι ξεκάθαρο, πως ο ΠΑΟΚ, μετά την φυγή του Πρίγιοβιτς, χρειάζεται έναν σέντερ φορ τεράστιας εμβέλειας, όπως κάθε μεγάλη ομάδα σε όλο τον κόσμο.

Δεν θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε…