Προς Ασία ο Στοχ – ο πιθανός προορισμός του Σλοβάκου

Συντάκτης: Share:
Προς Ασία ο Στοχ - ο πιθανός προορισμός του Σλοβάκου

Εντείνονται οι συζητήσεις για την αποχώρηση του Μίροσλαβ Στοχ, αλλά λόγω υψηλού συμβολαίου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση.

Ο 30χρονος διεθνής Σλοβάκος ακραίος έχει κοντά ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο καθαρές αποδοχές. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ομάδα να καλύψει για έναν παίκτη που έκλεισε τα 30 και βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία ουσιαστικά ένα ποσό της τάξης του μισού εκατ. ευρώ το εξάμηνο, που αντιστοιχεί στο συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ

Μ’ αυτά τα δεδομένα στο τραπέζι το πιθανότερο είναι πως ο Στοχ θα καταλήξει ως δανεικός σε κάποιο πρωτάθλημα της Ασίας (Κίνα ή Αραβική Χερσόνησο), όπου το χρήμα ρέει άφθονο για παρηκμασμένους Ευρωπαίους αστέρες, κατηγορία στην οποία ανήκει και ο Σλοβάκος.

Σε κάθε περίπτωση αυτή την στιγμή ο παίκτης στις διαπραγματεύσεις που γίνονται με ομάδες αξιώνει το ποσό που αντιστοιχεί στο δεύτερο εξάμηνο του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ. Αναμένονται εξελίξεις για μία υπόθεση που μπορεί να τραβήξει μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου που τελειώνουν οι μεταγραφές.

Ο Στοχ όπως φάνηκε και στον αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ κάνει “αγγαρεία”, πλέον, στον ΠΑΟΚ κάτι που σημαίνει ότι ο Σλοβάκος αποτελεί “βαρίδιο” για την ομάδα. Με την αποχώρησή του θα απαλλαγεί το μπάτζετ από ένα “βαρύ” συμβόλαιο και θα αδειάσει μία θέση στο ρόστερ για να γίνει εάν κριθεί σκόπιμο μεταγραφή εντός του μήνα.

Scroll Up