Προσφέρει δύο εκατ. στον Ατρόμητο η Σπόρτινγκ για Κουλούρη!

Συντάκτης: Share:

Νέα κρούση για τον Ευθύμη Κουλούρη από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο, πραγματοποιεί φοβερές εμφανίσεις και όπως είναι λογικό έχει… κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.

Ο 22χρονος επιθετικός, έχει οδηγήσει τον Ατρόμητο στην δεύτερη θέση, σκοράροντας μάλιστα 11 γκολ πράγμα που τον κάνει πρώτο σκόρερ μέχρι στιγμής στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ένας από τους συλλόγους που παρακολουθούν… στενά τον παίκτη είναι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Σύμφωνα με Πορτογαλική εφημερίδα, στην πραγματικότητα τα «λιοντάρια» έχουν κάνει ήδη μία κρούση για τις οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για τον Κουλούρη, με τον Δικέφαλο του Βορρά να ζητά 7,5 εκατομμύρια για τον παίκτη, ποσό όμως που φάνηκε υπερβολικό στους ιθύνοντες στην Σπόρτινγκ και έτσι θα κινηθούν σε πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς στην χειμερινή περίοδο του Ιανουαρίου.

Το σκεπτικό αυτής της κίνησης είναι να αυξήσει τον συναγωνισμό με τον επιθετικό Μάρσελ Κέιζερ και ταυτόχρονα να έχει μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Μπας Ντοστ, αφήνοντας μάλιστα την πιθανότητα μίας πολύχρονης συνεργασίας με τον Κουλούρη σε περίπτωση που τα καταφέρει στην πρώτη του χρονιά στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα ως δανεικός.

Ωστόσο, αυτή η κίνηση μπορεί να γίνει μόνο αν ο Ατρόμητος, που έχει τα πνευματικά δικαιώματα του Κουλούρη μέχρι το τέλος της σεζόν, παραιτηθεί από τον παίκτη και τον αφήσει ελεύθερο στην αγορά, πράγμα που θα είναι επώδυνο για τους… Περιστεριώτες.

Για αυτόν τον λόγο η Σπόρτινγκ είναι διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό της τάξης των 2 εκατομμυρίων στον Ατρόμητο για να αφήσει τον Έλληνα επιθετικό ελεύθερο και να διαπραγματευτεί σε μία πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς τον Ιανουάριο αλλιώς μία μεταγραφική πρόταση αξίας 7,5 εκατομμυρίων με τον ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι.