Πρόστιμο 26.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον τελικό!

Συντάκτης: Share:

Έναν μήνα μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, γνωστοποιήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, το πρόστιμο που θα κληθούν να πληρώσουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την συμπεριφορά των, λιγοστών οπαδών τους στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η απόφαση φέρνει ένα ακόμα πρόστιμο για τον Δικέφαλο, αφού επιβλήθηκε στους νταμπλούχους πρόστιμο 26.000 ευρώ, ποσό μεγαλύτερο κατά 20.000 ευρώ από αυτό της ΑΕΚ που για μια ακόμα φορά γνώρισε την ήττα σε έναν τελικό Κυπέλλου.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις σχετικά με τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠAOK-AEK, o οποίος διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 11/5/2019.

Kηρύσσει τις εγκαλούμενες Π.Α.Ε. με τις επωνυμίες «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» και «Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.» πειθαρχικά ελεγκτέες για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα.

Επιβάλλει α) στην πρώτη εγκαλούμενη «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» συνολική χρηματική ποινή ύψους είκοσι έξι χιλιάδων (26.000) ευρώ και β) στη δεύτερη εγκαλούμενη «Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.» χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ.

Δείτε Επίσης

Scroll Up