Πρόταση για τον Κουλούρη! Ποια ομάδα τον ζητάει και πόσα δίνει…

Συντάκτης: Share:

Η παρουσία του Ευθύμη Κουλούρη στο περσινό πρωτάθλημα ήταν εντυπωσιακή και η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πίνακα των σκόρερ, επιβεβαίωση της ικανότητάς του στο σκοράρισμα, κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού, αλλά μια σοβαρή πρόταση ήρθε στον ΠΑΟΚ…

… σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που επιβεβαιώθηκε από Γαλλία. Η ομάδα λοιπόν που θέλει τον Ευθύμη Κουλούρη είναι η γαλλική Τουλούζ, η οποία μάλιστα πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκ. ευρώ, που όμως θεωρήθηκε μικρό από τον ΠΑΟΚ και δεν συμφώνησε, άρα θα πρέπει να περιμένουμε βελτιωμένη οικονομική προσφορά.

Πιθανολογείται ότι οι Γάλλοι μπορούν να φτάσουν στα 4 εκ. ευρώ, αλλά δεν μπορεί κανένας να γνωρίζει εάν θα συμφωνήσει να τον παραχωρήσει ο ΠΑΟΚ ή εάν θα ζητήσει περισσότερα χρήματα, ενδεχομένως και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα τον παραχωρήσει δανεικό, γιατί όπως είπε και ο Κούδας στον FOCUS 103,6 “πρέπει να πουληθούν παίκτες, για να μπορέσει η ομάδα να είναι σωστή στο Financial Fair Play”.

O Λουτσέσκου έχει τοποθετηθεί στο θέμα του σέντερ φορ λέγοντας ότι θα στηριχθεί σε Άκπομ, Σφιντέρσκι, άρα δεν θα θέσει θέμα Κουλούρη…

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up