Σβαμπ: «Γίναμε πιο ουσιαστικοί και πήραμε μία σημαντική νίκη»

Συντάκτης: Share:

Στην ουσία και τον ρυθμό που πρόσθεσε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του κατά το δεύτερο ημίχρονο ώστε να φύγει θριαμβευτής από το «Κλεάνθης Βικελίδης» απέδωσε τη νίκη επί του Άρη ο Στέφαν Σβαμπ.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη διαφορετική εικόνα του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα: «Ήταν ένα πράγμα που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές οι ομάδες δείχνουν διαφορετικά πρόσωπα. Ο Άρης ήξερε πως να μας πιέσει στο πρώτο ημίχρονο, μας κράτησε προς τα πίσω, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα σε κάποιες στιγμές όμως στο τρίτο κομμάτι της ανάπτυξής μας δεν πήραμε τις σωστές αποφάσεις για να γίνουμε πιο ουσιαστικοί αλλάζοντας και σ’ εκείνο το χρονικό σημείο, την εικόνα της αναμέτρησης. Έγιναν οι τρεις αλλαγές, βγάλαμε μεγαλύτερη επιθετικότητα, δεν είναι εύκολο να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη έδρα, εδραιώσαμε τον ρυθμό μας, βρήκαμε το γκολ που ψάχναμε και πήραμε μία σημαντική νίκη».

 

Για το ότι είχε σκοράρει το 2021 πάλι στα play-off επί του Άρη: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις και ειδικά σε ντέρμπι. Είχα πίεση γενικότερα το τελευταίο διάστημα, μου την προσέφερε ο γιος μου, το νέο μέλος της οικογένειας Σβαμπ και εγώ προσέφερα κάτι παραπάνω στην οικογένειά μου σήμερα».

 

Για το πτυχίο του:«Προσπαθώ να προετοιμάσω και το μέλλον μου, να σκεφτώ πέραν από την επαφή με το ποδόσφαιρο. Θα με απασχολήσει μελλοντικά αλλά είναι μία ευχάριστη πίεση».

 

Για το πού αφιερώνει τη νίκη: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μάκη Μανάβη, έναν από τους μεγαλύτερους οπαδούς της ομάδας μας».