Σβαμπ: «Να δείξουμε χαρακτήρα και να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Συντάκτης: Share:

Για τον χαρακτήρα που πρέπει να δείξουν άπαντες στον ΠΑΟΚ προκειμένου να αντιστραφεί το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί αναφέρθηκε ο Στέφαν Σβαμπ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί γκρεμίσαμε μέσα σε λίγα παιχνίδια όσα χτίζαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Από κάθε παιχνίδι κάτι παίρνεις, κάτι μαθαίνεις και πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια για να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Η κόκκινη κάρτα σίγουρα μας αποσυντόνισε, αλλά λάθη κάνουν όλοι οι παίκτες. Δεν πρέπει να το συζητάμε αυτό. Δεν φανήκαμε αρκετά έξυπνοι. Κάναμε δώρο και το 1-0. Έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα, ήρθε και το 2-0. Παίξαμε στη συνέχεια καλύτερα αλλά ήδη είχαμε κάνει δύσκολο το έργο μας.

Πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερη εξυπνάδα. Το αφήνουμε, κρατάμε ψηλά το κεφάλι, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ο στόχος της 3ης θέσης και το κύπελλο. Εξαρτάται από την ενότητά μας το πως θα προχωρήσουμε».