Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μιτρίτσα

Συντάκτης: Share:

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα έκανε σήμερα την δεύτερή του προπόνηση επι Ελληνικού εδάφους, με το πλάνο που έχει στηθεί από το προπονητικό τιμ να είναι προσαρμοσμένο πάνω στις ενδείξεις των εργομετριών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε.

 

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

 

Η αυλαία της περασμένης σεζόν έπεσε στα τέλη Μαΐου για τον Ρουμάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έκτοτε ακολούθησε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τα θέματα που δημιουργήθηκαν με την Αλ Αχλί, πριν την ολοκλήρωση του δανεισμού του, τον έφεραν σε μια «γκρίζα ζώνη» με την ομάδα της Κραϊόβα να του απλώνει χείρα βοηθείας.

Μπορεί οι Ρουμάνοι να είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως ίσως επιστρέψει σε εκείνους, αλλά ο Μιτρίτσα είχε φρονήσει να ξεκαθαρίσει πως η επιλογή επιστροφής στο Ρουμανικό πρωτάθλημα ήταν η τελευταία για εκείνον.

Ο Μιτρίτσα έκανε μια σειρά προπονήσεων με την Κραϊόβα. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, όμως αυτό που του λείπει δεν είναι άλλο από τον αγωνιστικό ρυθμό, καθώς θα βρεθεί μόνο μέσω προπονήσεων σε υψηλές εντάσεις και αγώνες.