“Σημαντική πρόοδος για την μεταγραφή Πέλκα στην Φενέρμπαχτσε”!

Συντάκτης: Share:
"Σημαντική πρόοδος για την μεταγραφή Πέλκα στην Φενέρμπαχτσε"!

Επιμένουν τα τουρκικά ΜΜΕ πως ο πρώτος στόχος της Φενέρμπαχτσε για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Μάλιστα σήμερα το πρωί δημοσίευμα της Sabah κάνει λόγο για επαφές που έχουν “σημαντική πρόοδο”!

 

Δεν περνάει μέρα που να μην υπάρχει το όνομα του Δημήτρη Πέλκα στην επικαιρότητα των τριών μεγάλων ομάδων του τουρκικού ποδοσφαίρου. Στο “κόλπο” όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ είναι τόσο η Φενέρμπαχτσε, αλλά και οι Μπεσίκτας και Γαλατά, ωστόσο από τον ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πωλείται.

Σήμερα δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Sabah αναφέρει πως ο 25χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ παραμένει ο βασικός μεταγραφικός στόχος της «Φενέρ» για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα σημειώνεται ότι ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Ντάμιεν Κομόλι, έχει κάνει τις επαφές για τη μεταγραφή του Πέλκα, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί, «αλλά ανέφερε σημαντική πρόοδο στις επαφές».

Τα τουρκικά ΜΜΕ δεν φημίζονται για την εγκυρότητα τους, ωστόσο η επιμονή τους για την περίπτωση του Πέλκα δεν συναντάται εύκολα, ακόμα και αν ο παίκτης έχει αναφέρει πως την παρούσα στιγμή δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Scroll Up