Σκέψεις για φιλικό στην Τούμπα μετά την Κροατία

Συντάκτης: Share:

Νέα δεδομένα δημιουργήθηκαν για τις ομάδες της Σούπερλιγκ μετά από την αναβολή της σέντρας για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, με τις περισσότερες να ψάχνουν για φιλικές αναμετρήσεις προκειμένου να κρατήσουν σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές τους.

 

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

 

 

Φυσικά το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ είναι στον αγώνα της Πέμπτης στην Κροατία με την Ρίεκα για τα πλέι οφ των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί που κρίνεται ένας σημαντικός στόχος και αφορά την πορεία στην Ευρώπη.

Αν ο Δικέφαλος καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Ριέκα θα αφήσει για λίγο στην άκρη τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θα στραφεί στην προετοιμασία για το πρωτάθλημα που όπως φαίνεται, αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο στην Ελλάδα, τελικά θα αρχίσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Είναι πολύ πιθανό το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (4 ή 5 Σεπτεμβρίου) η ομάδα να δώσει φιλικό παιχνίδι και προτεραιότητα της είναι αυτό να γίνει στην Τούμπα.

Αποφάσεις όμως οριστικές θα παρθούν μετά το τέλος του αγώνα της Πέμπτης και την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη.