Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των συμβολαίων

Συντάκτης: Share:

Η παραμονή του Ιβάν Σαββίδη και του Μάριο Μπράνκο στην Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες, φέρνουν εξελίξεις με τις ανανεώσεις των συμβολαίων που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Στην… αναμονή οι Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ και Μπίσεσβαρ.

Εδώ και καιρό ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, έχει παραδώσει στα χέρια της διοίκησης τα reports του αναλύοντας όλα τα δεδομένα των παικτών που ανήκουν στην ομάδα (ακόμα και οι δανεικοί) προκειμένου να υπάρχει η καλύτερη δυνατή οργάνωση. Μέσα στις αναφορές του, ο Μάριο Μπράνκο έχει επισημάνει το πόσο σημαντικό είναι να παραμείνουν στην ομάδα οι Φερνάντο Βαρέλα, Χοσέ Κρέσπο, Χοσέ Κάνιας, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Εβγέν Σάκχοφ, αφού ο καθένας από αυτούς έχει έναν “ειδικό” ρόλο στην ομάδα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να τελειώσει σύντομα το θέμα των ανανεώσεων και πιο συγκεκριμένα πριν την άδεια για τις γιορτές που θα δώσει στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 23 Δεκεμβρίου.

Το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει στην Θεσσαλονίκη, δείχνει ότι θα “τρέξουν” οι εξελίξεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων με τον μεγαλομέτοχο να εγκρίνει την εισήγηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αφού ολοκληρωθεί το ζήτημα αυτό, θα τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αν και ήδη ο Μάριο Μπράνκο έχει προετοιμαστεί για τον Γενάρη, ενεργοποιώντας τις διασυνδέσεις του.