Συγκλονιστικός Λουτσέσκου: «Στιγμές τρέλας μέχρι να επιστρέψει ο πατέρας μου από την Ουκρανία»

Συντάκτης: Share:

Κατάθεση ψυχής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις στιγμές… τρέλας και αγωνίας που έζησε μέχρι να επιστρέψει ο πατέρας του, Μίρτσεα, από την Ουκρανία!

Πριν από το εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έλαβε τα νέα από την Ουκρανία. Μίλησε για στιγμές τρέλας μέχρι να επιστρέψει στη βάση του και αποκάλυψε πως ετοιμάζεται εκ νέου να βρεθεί στις επάλξεις δεδομένου πως παραμένει προπονητής της Ντιναμό Κιέβου:

«Ήταν περίεργο διότι συνέβη το βράδυ πριν από ένα παιχνίδι μας για το Conference League. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήταν μια ιστορική στιγμή, ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά είχε φτάσει στους 8 της Ευρώπης. Σκεφτόμουν και προετοίμαζα τον αγώνα όλη την εβδομάδα. Ξαφνικά έμαθα πως η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία και ο πατέρας μου ήταν εκεί! Ήταν δύσκολο και σκληρό, ήταν πολύ δύσκολο. Μίλησα μαζί του και μου είπε πως δεν αισθάνθηκε κάτι, ούτε άκουσε κάποιον θόρυβο. Ήξεραν όλοι πως θα συνέβαινε και πως δεν υπήρχε κάτι επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή γι’ αυτόν. Φυσικά μετά επικράτησε τρέλα για να τον φέρουμε σπίτι. Αυτός ήθελε να μείνει και έμεινε κάποιο διάστημα, αλλά τελικά έφυγε. Ωστόσο η διαδρομή ήταν δύσκολη διότι έφυγε με το αυτοκίνητο.

Ήταν έντονες στιγμές, αλλά ήμουν ήσυχος και ήρεμος επειδή τον ξέρω…

Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2014. Τότε προτίμησε να μείνει για να στείλει μήνυμα ότι πρέπει όλοι να μείνουν και να παλέψουν…

Σήμερα θα ξαναφύγει για το Κίεβο μαζί με την ομάδα. Θα κάνουν προπονήσεις στο Κίεβο. Οι προπονήσεις θα γίνουν εκεί για 6-7 ημέρες, θα πάει στην Ελβετία και μετά πάλι πίσω. Θέλει να δείξει πως είναι δίπλα στους ανθρώπους. Το να παραμείνει στο σπίτι τον κάνει να χάνει την ενέργεια τους. Όλο αυτό τον κάνει να νιώθει νέος. Τον συνάντησα το απόγευμα και μιλούσε μόνο για την προπόνηση!».