Συνεχόμενες συσκέψεις φέρνει η παραμονή Σαββίδη

Συντάκτης: Share:

Η παραμονή του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη για όλη την εβδομάδα ενόψει και του αγώνα με την ΜΠΑΤΕ την Πέμπτη, φέρνει στο προσκήνιο αλλεπάλληλες συζητήσεις του μεγαλομετόχου της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το παρών στο γήπεδο της Τούμπας για να ενθαρρύνει τους παίκτες πριν το παιχνίδι με την Λάρισα, ωστόσο θα παραμείνει στην πόλη για όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Θεσσαλονίκη, έχει μια ιδιαιτέρως γεμάτη ατζέντα με θέματα αμιγώς… “ασπρόμαυρα”.

Εντός των συζητήσεων που θα συμμετάσχει ο Σαββίδης ξεχωρίζει αυτή με τον Μάριο Μπράνκο και τον Ράζβαν Λουτσέσκου για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη, ενώ πολύ σημαντικό θέμα που απασχολεί τον οργανισμό ΠΑΟΚ είναι οι ανανεώσεις των πέντε συμβολαίων (Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ και Σάκχοφ).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σύσκεψη που θα έχει ο Ιβάν Σαββίδης με τους συνεργάτες του για το θέμα της Νέας Τούμπας, όπου και θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις που έχουν υπάρξει μετά την σύσταση των επιτροπών.

Ο Σαββίδης θα παραμείνει κανονικά μέχρι την Παρασκευή και θα βρεθεί στον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορισόφ, για να στηρίξει για μια ακόμα φορά την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.