Τα δεδομένα για Φακούντο Φερέιρα

Συντάκτης: Share:

Στον ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έχοντας ετοιμάσει μια κλειστή λίστα στόχων, με τον Μάριο Μπράνκο να εντείνει τις επαφές του.

Όπως έχετε διαβάσει μέσα από το sfina.gr στον Δικέφαλο έχουν αρχίσει οι διεργασίες, για την αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς στην γραμμή κρούσης, με τον Φακούντο Φερέιρα να είναι ένας παίκτης που κατά πολλούς πληροί τις προδιαγραφές.

Ο 27χρονος Αργεντίνος φορ διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αδειάσει θέση ξένου, ενώ μέχρι πρότινος ήταν εκτός πλάνων στην Μπενφίκα. Η αλλαγή προπονητή στους “αετούς” ενδεχομένως να διαφοροποιήσει τα δεδομένα, ωστόσο πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως το πλάνο είναι να παραχωρηθεί ο Φερέιρα για να αποκτηθεί άλλος επιθετικός από την εγχώρια αγορά.

Ο παίκτης προτάθηκε στον ΠΑΟΚ εδώ και αρκετές ημέρες και το πλαίσιο είναι το εξής : δανεισμός με οψιόν αγοράς χωρίς συγκεκριμένη τιμή στο τέλος της σεζόν με “ενοίκιο” κοντά στις 500.000 ευρώ και πληρωμή του μισού του συμβολαίου που φτάνει λίγο πάνω από το 1.000.000 ευρώ, αφού οι απολαβές του στην Μπενφίκα αγγίζουν τα 2.000.000 ευρώ.

Εκτός του Φερέιρα, υπάρχουν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές που εξετάζονται, ωστόσο ο Αργεντίνος φαίνεται πως την μεγαλύτερη “πέραση” στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ…