Τα δεδομένα για τον Μπράνκο – η παραίτηση το περασμένο καλοκαίρι και η απόφαση της οικογένειας Σαββίδη

Συντάκτης: Share:

Μέσα στον γενικό χαμό που γίνεται με τα δικαστήρια και με τον κορονοϊό η διοίκηση θα πρέπει να δει υποχρεωτικά και την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ.

Ανεξάρτητα από την έκβαση της φετινής χρονιάς πρέπει να γίνουν βήματα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Και βασικός άξονας για τον αγωνιστικό σχεδιασμό είναι ο τεχνικός διευθυντής. Σ’ αυτό το πλαίσιο ανάμεσα στα κύρια θέματα για τα οποία πρέπει να πάρει αποφάσεις η οικογένεια Σαββίδη είναι και το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Του ανθρώπου δηλαδή που θα αναλάβει την ευθύνη για τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα χρονιά.

Η δουλειά του θα είναι πολύ σημαντική, αφού η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και λόγω ηλικίας χρειάζεται ανανέωση. Το συμβόλαιο του Μάριο Μπράνκο τελειώνει το καλοκαίρι. Η θητεία του είναι αμφιλεγόμενη, αλλά ουδείς γνωρίζει εάν και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει.

Μην ξεχνάμε ότι αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ από την Σλόβαν Μπρατισλάβας τον περασμένο Αύγουστο υπέβαλλε την παραίτησή του την οποία δεν έκανε αποδεκτή ο Ιβάν Σαββίδης και έτσι ο Πορτογάλος συνέχισε στο πόστο του. Τον περασμένο Ιανουάριο λόγω FFP δεν έγιναν μεταγραφές για να κριθεί η παρέμβασή του στην ομάδα και όλα δείχνουν ότι εκτός απρόοπτου, ο σχεδιασμός του νέου ΠΑΟΚ το καλοκαίρι θα γίνει από άλλο τεχνικό διευθυντή,