Τα “διαμάντια” των ακαδημιών, ποιος ξεχωρίζει στη Κ19 και παίζει σήμερα στη Δράμα

Συντάκτης: Share:
Τα "διαμάντια" των ακαδημιών, ποιος ξεχωρίζει στη Κ19 και παίζει σήμερα στη Δράμα

Τα “διαμάντια” των ακαδημιών του ΠΑΟΚ είναι πολλά και μερικά απ’ αυτά θα παίξουν σήμερα το απόγευμα στο φιλικό της Δράμας.

Το σημερινό φιλικό δεν προσφέρεται μόνο για να πάρουν ρυθμό οι Μαουρίσιο και Βαρέλα, αλλά και για να δείξουν τις ικανότητές τους παίκτες της Κ19. Ο Αμπέλ Φερέιρα σε συνεννόηση με τον Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε και πήρε στην 18άδα της αποστολής για την Δράμα τους Ντάικο, Τάχατο, Καλουτσικίδη, Σαλαμούρα, Παναγιώτου και Γρόσδη.

Όλοι τους έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια και θεωρούνται ταλέντα, αλλά αυτός που ξεχωρίζει και έχει κάνει εντύπωση είναι ο Αχιλλέας Σαλαμούρας. Παίζει δεξιός χαφ – εξτρέμ και διακρίνεται για την ταχύτητα, την υψηλή τεχνική του κατάρτιση, την οξυδέρκειά του και την μαχητικότητά του.

Είναι γεννημένος στις 15.1.2000 στο Βόλο και ήρθε από τον Μαγνησιακό το 2015 στον ΠΑΟΚ. Μένει στο σπίτι των ακαδημιών των “ασπρόμαυρων” και λέγεται ότι είναι έτοιμος για την προώθησή του στην πρώτη ομάδα. Σήμερα στη Δράμα θα έχει την ευκαιρία να δείξει σε συνθήκες πραγματικού αγώνα στον Φερέιρα τα προσόντα του και να περάσει το τεστ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει φάκελο με τους παίκτες των ακαδημιών τον οποίο επεξεργάζεται για να ενσωματώσει τον Ιανουάριο άλλους δύο νεαρούς της Κ19 στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. 

Scroll Up