Τα σενάρια για Πόνσε και η πραγματικότητα

Συντάκτης: Share:

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «Έλτσε Εξτρα» αναφέρθηκε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Εζεκιέλ Πόνσε.

Ο 26χρονος Αργεντινός φορ έχει περάσει από το Ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί για ένα χρόνο στην ΑΕΚ, ενώ στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Σπαρτάκ Μόσχας. Ο Πόνσε τα τελευταία δυο χρόνια παίζει στην Ισπανία για λογαριασμό της Έλτσε, που φέτος υποβιβάστηκε στην Σεγούντα Ντιβιζιόν και θα αποχωρήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ ο Αργεντίνος επιθετικός είναι μία από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν για την θέση του φορ, ωστόσο δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Δικέφαλο. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι ο Πόνσε δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Έλτσε μέχρι το 2026 και ακόμα και αν τον παραχωρεί η ισπανική ομάδα, θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να πάρουν οι Ισπανοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της LIVE SPORT, ο Πόνσε προτάθηκε μεν είναι μια αξιόλογη περίπτωση αλλά δεν απασχολεί στην πραγματικότητα στον ΠΑΟΚ, την ίδια στιγμή που στα σκαριά υπάρχουν άλλες περιπτώσεις για την αιχμή του δόρατος και στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να κλείσει γρήγορα η απόκτηση φορ με παίκτη που αγωνίζεται σε ενα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.