Τα social media τις ημέρες της καραντίνας – η προσοχή στην χρήση τους και τα θετικά

Συντάκτης: Share:

Η βαρεμάρα της καραντίνας στο σπίτι αυξάνει την χρήση των sosial media παγκοσμίως σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και επαγγελματικής τάξης, αφού ελεύθερος χρόνος όχι μόνο υπάρχει, αλλά είναι και ασυνήθιστα άφθονος για τους περισσότερους…

Οι ποδοσφαιριστές δεν εξαιρούνται στην εκτεταμένη χρήση του διαδυκτίου τις ημέρες της καραντίνας. Ιδιαίτεροι προσεχτικοί στις αναρτήσεις τους στα sosial media αυτές τις ημέρες πρέπει να είναι φυσικά και οι παίκτες του ΠΑΟΚ και μάλιστα έχουν δοθεί και οι σχετικές οδηγίες.

Οι παίκτες αποτελούν ινδάλματα για τους φιλάθλους ιδιαίτερα των μικρών ηλικιών και πρέπει η συμπεριφορά τους να είναι υποδειγματική γιατί επηρεάζουν πολύ κόσμο. Ειδικά σε μία εποχή παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης η προσοχή που πρέπει να επιδεικνύεται από κάθε δημόσιο πρόσωπο πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, υπάρχει και η σωστή χρήση των social media που διατηρεί την επαφή του κόσμου με τους παίκτες, η οποία είναι απαραίτητη αφού η ομάδα λείπει πολύ από τους φιλάθλους μετά την παύση της αγωνιστικής δραστηριότητας.

Τα ψυχαγωγικά παιχνίδια των παικτών και οι καθημερινές δραστηριότητες τους κατά την διάρκεια της καραντίνας, που διοργανώνονται και προβάλλονται συντονισμένα από την ΠΑΕ συντείνουν προς την σωστή κατεύθυνση και δείχνουν και την θετική πλευρά των sosial media στις δύσκολες ημέρες που διανύει και το ποδόσφαιρο.