Θέλει ΟΑΚΑ, αλλά με κόσμο, για τελικό κεκλεισμένων θα ζητήσει νησί!

Συντάκτης: Share:

Είναι προφανές πως ο ΠΑΟΚ δεν θα δεχτεί σε καμία περίπτωση την διεξαγωγή του τελικού κεκλεισμένων των Θυρών και μάλιστα στο ΟΑΚΑ.Ενόψει της αυριανής πρώτης συνάντησης, η θέση του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρη. Δεν συζητά καν την διεξαγωγή του τελικού χωρίς κόσμο των δύο ομάδων στις εξέδρες.

Εφόσον, όμως, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επιμείνει και αποφασίσει την διεξαγωγή του τελικού χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες, η διοίκηση του ΠΑΟΚ, σ’ αυτή την περίπτωση, δεν θα συναινέσει φυσικά στην τέλεση του τελικού στο ΟΑΚΑ, που είναι η έδρα της ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια. Θα είναι έτσι σαν να παραχωρεί όλα τα πλεονεκτήματα στον αντίπαλο.

Εάν, παρ’ ελπίδα, η οριστική απόφαση της Πολιτείας είναι η διεξαγωγή του τελικού κεκλεισμένων των Θυρών, οι πληροφορίες μας λένε, πως ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει να γίνει ο τελικός σε κάποιο νησί με την παρουσία μαθητών και όχι στην έδρα της ΑΕΚ. Είναι σαφές αυτό και αυτονόητο, αν και πρόθεση των ανθρώπων του δικέφαλου είναι να γίνει το παν για να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός στο ΟΑΚΑ, με όσο το δυνατόν, όμως, περισσότερα εισιτήρια κατανεμημένα ισομερώς για τους δύο φιναλίστ.