«Θέμα χρόνου η συμφωνία ΠΑΟΚ – Φορτούνα για Νάρεϊ»

Συντάκτης: Share:

Εδώ και αρκετές ημέρες, το όνομα του Κάλεντ Νάρεϊ φιγουράρει στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ καθώς οι Θεσσαλονικείς έχουν στοχεύσει στην περίπτωσή του, επιθυμώντας να «ντύσουν» στα ασπρόμαυρα τον 27χρονο Γερμανό εξτρέμ.

Οι συζητήσεις με τη Φορτούνα έχουν.. τραβήξει δεδομένου πως οι Γερμανοί επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση, έχοντας -βέβαια- αποδεχθεί και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει η πεποίθηση πως θα βρεθεί η «χρυσή» τομή και θα επέλθει η συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Φορτούνα, κάτι που προσυπογράφει και ο Τύπος της Γερμανίας και απορρέει από τα ρεπορτάζ που πρόσκεινται στην Φορτούνα.

Εχθές οι Γερμανοί σημείωναν πως η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο ενώ σημερινές αναφορές τονίζουν πως είναι «θέμα χρόνου η συμφωνία». Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται προσεχώς να οριστικοποιηθεί η υπόθεση και να δρομολογηθούν εξελίξεις στην υπόθεση του Νάρεϊ.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η υπόθεση Νάρεϊ δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στα εξτρέμ. Πρόσφατα βρέθηκε εντός κάδρου και ο Τάσος Δώνης αλλά πλέον οι Θεσσαλονικείς σκανάρουν άλλες υποθέσεις…