Τι ισχύει για τον Βρύζα – δεν τέθηκε θέμα επιστροφής του

Συντάκτης: Share:

Πολλά και διάφορα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ζήση Βρύζα στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Βρύζα στην Τούμπα. Τουλάχιστον, μέχρι τώρα, δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα σε επίπεδο διοίκησης. Περιορίζεται σε επίπεδο φημών και παραφιλολογίας. Δεν έχει πραγματική υπόσταση. Η παρουσία του στα Πηγάδια στον αγώνα Ξάνθης- ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση, αφού είναι γνωστοί οι ισχυροί δεσμοί του με την ακριτική πόλη και την ομάδα.

Εάν στο μέλλον προκύψει κάτι διαφορετικό είναι αδύνατο να το προβλέψει οποιοσδήποτε. Στην παρούσα φάση, όμως, είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει γίνει καμία κουβέντα της οικογένειας Σαββίδη ή συνεργάτη τους στην διοίκηση με τον Βρύζα με αντικείμενο την επιστροφή του. Είναι ξεκάθαρο.

Αυτό βέβαια δεν σχετίζεται με το μέλλον του Μάριο Μπράνκο στη Τούμπα. Δεν σημαίνει, ούτε ό,τι μένει, ούτε ό,τι φεύγει ο Μπράνκο. Αποτελεί απόφαση της διοίκησης το εάν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, ή θα προσληφθεί νέος τεχνικός διευθυντής. Δεν αποκλείεται μάλιστα να παρθεί απόφαση παραμονής του 41χρονου Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή και για την επόμενη χρονιά.

Ο Μπράνκο χαίρει της εκτίμησης της οικογένειας Σαββίδη και σύντομα αναμένεται να γίνει μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Πορτογάλου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Είναι μία συζήτηση που επιδιώκει το συντομότερο δυνατόν και ο Μπράνκο για να ξεκαθαρίσει το θέμα του.