Τι ισχύει με τους κατόχους διαρκείας στον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Share:
«Δύο μέρες ακόμα και από Δευτέρα… ελεύθερα» (pic)

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω του κορονοϊού, δημιουργεί αρκετά προβλήματα και ένα από αυτά τι θα συμβεί με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας στον ΠΑΟΚ. Δεν τα λες και… λίγα τα σχεδόν 22.000 διαρκείας που είχε φέτος ο Δικέφαλος και στην διοίκηση ψάχνουν τρόπους για να αποζημιώσουν ή να ανταποδώσουν κάπως τους κατόχους που δεν έχουν την δυνατότητα να δουν δια ζώσης παιχνίδια που έχουν πληρώσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SFINA.GR οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη το έχουν ιεραρχήσει πολύ ψηλά ως ζήτημα, καθώς αφορά περισσότερους πολλούς ανθρώπους που έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια για όλα τα ματς της Τούμπας και η σχετικές ζυμώσεις έχουν αρχίσει στην “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.

Κατά την διάρκεια των πρώτων συζητήσεων μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έπεσε στο τραπέζι η μείωση της συνδρομής στο PAOK TV ή να δοθούν κωδικοί για παιχνίδια, αλλά τεχνικά δεν μπορεί να υποστηριχθεί κάτι τέτοιο.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνει μια μείωση για τους κατόχους στα διαρκείας της επόμενης περιόδου, αν επιτραπεί η παρουσία του 100% του κόσμου στους αγώνες, είτε επίσης μέσα από μεμονωμένα παιχνίδια.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι κάτοχοι διαρκείας τα προηγούμενα χρόνια είχαν αναγκαστεί να χάσουν παιχνίδια, το θέμα απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της ομάδας και αναζητείται η καλύτερη δυνατή λύση για τον κόσμο της ομάδας που στήριξε την ομάδα από την αρχή της σεζόν αγοράζοντας και κάνοντας ρεκόρ στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας.

Scroll Up