Τι μπορεί να είπε ο Ροντρίγκες στον Βαρέλα;

Συντάκτης: Share:
Τι μπορεί να είπε ο Ροντρίγκες στον Βαρέλα;

Ο Βαρέλα και ο Ροντρίγκες συναντήθηκαν στην αποστολή του Πράσινου Ακρωτηρίου και σίγουρα είχαν να πουν αρκετά…

Συνέπεσαν μόνο για το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2016-2017 στον ΠΑΟΚ, αλλά ο δικέφαλος σε κάθε περίπτωση αποτελεί τον συνδετικό τους κρίκο. Άλλωστε και το μήνυμα του Βαρέλα στην κοινή τους φωτογραφία έγραφε «PAOK family».

Όπως όλοι οι παίκτες όταν βρίσκονται και ιδίως οι συμπατριώτες που έχουν παίξει στην ίδια ομάδα είναι δεδομένο πως θα συζήτησαν κι αυτοί το παρών και το μέλλον της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Το θέμα είναι τι μπορεί να είπε ο Ροντρίγκες στον Βαρέλα για την εμπειρία του στην Ασία; Ο 28χρονος σήμερα Ροντρίγκες έχει εξασφαλίσει το μέλλον του οικονομικά. Υπέγραψε τον Γενάρη μαζί με τον Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ συμβόλαιο μέχρι το 2023 με 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Η Αλ Ιτιχάντ πάει από το κακό στο χειρότερο, αλλά μάλλον, δεν… στεναχωριέται και πολύ ο Ροντρίγκες που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Εξάλλου, ποιος ασχολείται με το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων;

Ο Βαρέλα κατακτά πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Του χρόνου αν μείνει θα παίζει πιθανόν σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά «παλεύει» για να υπογράψει ένα συμβόλαιο με ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο, από τις 700.000 ευρώ που παίρνει σήμερα, την ώρα, που αποτελεί κοινό μυστικό, ότι ο μάνατζέρ του μπορεί να του φέρει προτάσεις με μεγάλες αμοιβές από την Ασία.

Συμπερασματικά, είναι σκόπιμη η επίσπευση της διαδικασίας υπογραφής του νέου του συμβολαίου, για να αποφύγει ο ΠΑΟΚ οποιαδήποτε τυχόν «εμπλοκή» στην συνέχιση της συνεργασίας του κορυφαίου στόπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

 

 

Scroll Up