Τι… παίζει με Μουργκ και Μιχάι

Συντάκτης: Share:

Τόμας Μουργκ και Ενέα Μιχάι είναι δύο ποδοσφαιριστές που είναι πολύ πιθανό οι επόμενες ημέρες να τους… φέρουν εκτός ΠΑΟΚ.

Η Φαμαλικάο έχει προσεγγίσει τον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ενέα Μιχάι με καθεστώς συνιδιοκτησίας, ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με τον Δικέφαλο.

Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, υπήρξε το πρώτο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ενέα Μιχάι, ωστόσο, με τον Ιβάν Νάσμπεργκ να δεσμεύεται από την Βαλερένγκα μέχρι τις 31 Ιουλίου, ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε σε διαδικασία αποσυμφόρησης του ρόστερ και συζητήσεων για την επόμενη ημέρα δεδομένης και της Ευρώπης.

Πλέον, αριθμητικά ο ΠΑΟΚ μετρά στα στόπερ τους Ίνγκασον, Κάργα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκη και Μιχάι ενώ αναμένεται από

Οκτώβριο να προστεθεί και ο Μιχαηλίδης για τις εγχώριες διοργανώσεις. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αν κάποιος μπορεί να αποχωρήσει για να ανοίξει χώρος στο ρόστερ, αυτός είναι ο Ενέα Μιχάι, για τον οποίο έγιναν διάφορες «ζυμώσεις» στην ποδοσφαιρική αγορά!

Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα την Φαμαλικάο για την αγορά των 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή (σ.σ. δεν προκύπτει χρηματικό αντίτιμο για την ώρα) αλλά μέχρι στιγμής δεν υφίσταται συμφωνία με τους ασπρόμαυρους με τα δεδομένα να είναι συγκεκριμένα… Επί της ουσίας οι Πορτογάλοι ποντάρουν στο γεγονός πως είναι πίσω στην ιεραρχία των στόπερ και το συμβόλαιο του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και ως εκ τούτου μπορούν να «εκμεταλλευτούν» αυτήν την συγκυρία σε μία win win κατάσταση για όλους, όπως τουλάχιστον θεωρούν εκείνοι!

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ενδιαφέρον για τον διεθνή Αλβανό στόπερ, ωστόσο, θα πρέπει οι προσφορές να είναι ικανές να ανοίξουν και την πόρτα της εξόδου για τον ποδοσφαιριστή.

Η μεταγραφή που φέρνει πιο κοντά τον Μουργκ στην Λίντσερ

Η περίπτωση του Τόμας Μουργκ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΛΑΣΚ, οι κινήσεις της οποίας παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον σε συνάρτηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ζοσέ Μπότο κινείται για την παραχώρηση του Τόμας Μουργκ καθώς υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του. Η Λίντσερ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν ανοιχτές συζητήσεις στην παρούσα φάση για το καθεστώς ιδιοκτησίας.

Παράλληλα, οι κινήσεις στο εσωτερικό της αυστριακής ομάδας και συγκεκριμένα η ανακοίνωση της πώλησης του Χιούν Σέοκ Χονγκ στην Γάνδη αντί του ποσού των 1.500.000 ευρώ, μοιάζει να έχει ιδιαίτερη ανάγνωση και για τους Θεσσαλονικείς καθώς οι Αυστριακοί δεδομένα θα κινηθούν για αντικαταστάτη.

Ο Κορεάτης επιτελικός μέσος έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι με την αυστριακή ομάδα και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με μια μεταγραφή στον βελγικό σύλλογο. Αυτή η παραχώρηση του Κορεάτη μεσοεπιθετικού στην Γάνδη, πιθανότατα να είναι ένας προάγγελος της επιστροφής του Μουργκ στην πατρίδα του καθώς ως παίκτης της Ραπίντ Βιέννης αγωνιζόταν μόνο στον άξονα, όπως δηλαδή και ο Χονγκ που πλέον είναι κάτοικος Γάνδης.