Το αισθητήριο του Λουτσέσκου και η πίστη μέχρι το 120΄

Συντάκτης: Share:

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ίσως ο μοναδικός στον πάγκο του ΠΑΟΚ που το πίστευε μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου δεν θα χαθεί.

Το έβλεπε στα μάτια των παικτών του. Διέκρινε την αποφασιστικότητά τους για την μεγάλη ανατροπή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και μετά 2-2 στο 94΄ δεν πτοήθηκε καθόλου.

Δεν κάθισε ούτε για ένα δευτερόλεπτο στον πάγκο του, έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του και ούρλιαζε προσπαθώντας να τους κατευθύνει για να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Στο τέλος ξέσπασε. Το αισθητήριό του έλεγε ότι αυτός ο ΠΑΟΚ δεν θα έχανε την πρόκριση παρότι όλα τα προγνωστικά μετά το 2-2 ήταν εναντίον του. Το κατάλαβαιναν πόσο πολύ πίστευε στην πρόκριση οι συνεργάτες του κατά την διάρκεια της παράτασης.

Τελικά ο Ρουμάνος τεχνικός δικαιώθηκε και μετά το τέλος του αγώνα πήγε στο γραφείο του και ηρέμησε μέχρι να μάθει το τι είπε ο βοηθός του Άκη Μάντζιου στις καθιερωμένες δηλώσεις και να ακολουθήσει νέο ξέσπασμά του κατά διαιτησίας και αντιπάλων, όταν ανέβηκε για την συνέντευξη Τύπου.