Το αυστηρό “μήνυμα” του Γιώργου Σαββίδη και οι προτεραιότητες

Συντάκτης: Share:
«Καρφί» για… Ντουρμισάι από τον Γιώργο Σαββίδη (pic)

Αποφασισμένοι να ρίξουν όλο το βάρος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Σαββίδη να στέλνει αυστηρό μήνυμα με φόντο τις μεταγραφές και τα όσα σενάρια γράφονται ή ακούγονται για ποδοσφαιριστές.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ρίξει ακόμη αυλαία, ωστόσο, τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΟΚ δίνουν και παίρνουν, την ώρα που στο στρατόπεδο του Δικεφάλου έχουν επιλέξει να τηρούν σιγή ιχθύος. Τουλάχιστον 10 παίκτες έχουν συνδεθεί με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα και ακόμα δεν έχουμε μπει καν στον Ιούνιο με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας έκδηλος εκνευρισμός στην διοίκηση που εκφράστηκε μέσα από μια ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ακόμη και για το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση καθώς προτεραιότητα για τους ‘ασπρόμαυρους’ παραμένει η ολοκλήρωση της σεζόν, κατά δήλωση του Σαββίδη.

«Ενημερωτικά προς όλους και για κάθε υποψήφιο παίκτη. Οι παλιές «καλές» εποχές τελείωσαν. Ο ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα αρχίζει έναν Γολγοθά αγώνων. Το μυαλό όλων εκεί», ανέφερε ο Γιώργος Σαββίδης βάζοντας τέλος στην παρούσα φάση κάθε συζήτηση που αφορά τα μεταγραφικά.

 

Scroll Up