Το colpo grosso του ΠΑΟΚ με τον Ροντρίγκο

Συντάκτης: Share:

Η απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες που θα επισημοποιηθεί σήμερα από τους νταμπλούχους Ελλάδας, δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση αφού υπήρχαν πολλοί εμπλεκόμενοι που έπρεπε να «ικανοποιηθούν».

Το SFINA.GR ρώτησε και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες μιας κίνησης που δυναμώνει τον ΠΑΟΚ στα άκρα, αφού ο 26χρονος Βραζιλιάνος μπορεί να παίξει την θέση και στα αριστερά.

Το γεγονός ότι ο παίκτης αναδείχθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος (ο μοναδικός εκτός του πορτογαλικού big 3) όπως είναι λογικό ανέβασε την τιμή και έβαλε στο παιχνίδι της απόκτησης του και την Πόρτο.

Από την στιγμή που αποφάσισε ο ίδιος ότι δεν θα συνεχίσει στην Άβες, άρχισε ήδη να δέχεται κρούσεις από διάφορες πλευρές, με τον ΠΑΟΚ να παρακολουθεί τον παίκτη κατά την διάρκεια της σεζόν, στα περισσότερα παιχνίδια.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου γνώριζαν για τις δυσκολίες της υπόθεσης και κρατούσαν χαμηλούς τόνους, ωστόσο ο Μάριο Μπράνκο έδειξε αποφασιστικότητα και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να πάρει το «ΟΚ» του παίκτη, φέρνοντας τον στην Θεσσαλονίκη.

Ο Μάριο Μπράνκο και ο… Βαρέλα

Μπορεί ο Ροντρίγκο (δεν του αρέσει το Ροντρίγκο Σοάρες) να έμεινε ελεύθερος ωστόσο τα δικαιώματα του άνηκαν στην Γκρέμιο Ανάπολις, ομάδα με την οποία ήρθε σε συμφωνία ο ΠΑΟΚ δίνοντας 800.000 ευρώ για τον αποκτήσει.
Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του 26χρονου αμυντικού έπαιξε ότι ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ που βρίσκεται και ο Φερνάντο Βαρέλα, αλλά το γεγονός ότι ικανοποιήθηκαν τόσο ο βραζιλιάνικος σύλλογος, όσο και η πλευρά του παίκτη έκαναν την υπόθεση να κλείσει πάρα πολύ γρήγορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τoυ SFINA.GR ο Ροντρίγκο θα αμοίβεται για τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ με πόσο που «αγγίζει» τις 300.000 ευρώ, ενώ για τα επόμενα τρία χρόνια θα υπάρχει κλιμακούμενη αύξηση.

 

Scroll Up