Το φορτισμένο αντίο του Νέσμπεργκ (pics)

Συντάκτης: Share:

Η ημέρα της άφιξης του Ιβάν Νέσμπερκ στη Θεσσαλονίκη έφτασε, με τον Νορβηγό στόπερ να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυγια να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του τον ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αποχαιρέτησε τη Βαλέρενγκα μετά από μια ποδοσφαιρική… ζωή, με ένα μακροσκελές, όσο κα συγκινητικό, μήνυμα του στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Μετά από 22 χρόνια στην οικογένεια της Βαλερένγκα, ήρθε η σειρά μου να πω ευχαριστώ.

Ήμουν τεσσάρων ετών, όταν έβαλα τη φανέλα της Βαλερένγκα για πρώτη φορά και έπαιξα τον πρώτο μου ποδοσφαιρικό αγώνα με το σύλλογο της καρδιάς μου. Με καλούς συμπαίκτες και με τον πατέρα μου προπονητή, όλα είχαν μπει σε σειρά για να γίνω ποδοσφαιριστής.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου στη Βαλερένγκα, βρήκα έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων , που με βοήθησαν και με υποστήριξαν με κάθε τρόπο. Όλοι, από προπονητές, πρώην συμπαίκτες, φυσιοθεραπευτές, εθελοντές, φιλάθλους και ανθρώπους της διοίκηση. Με αυτούς τους ανθρώπους, δημιουργήσαμε υπέροχες εμπειρίες που θα τις έχω μαζί μου για μια ζωή. Μία πραγματική οικογένεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στο σύλλογο γιατί με φρόντιζαν για πάνω από δύο δεκαετίες και μου έδωσαν την ευκαιρία να πετύχω ως ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ ευγνώμων γι’αυτό.

Θέλω να πω ένα επιπλέον ευχαριστώ στους φιλάθλους και όλους όσοι με βοήθησαν στο τελευταίο μου παιχνίδι (προς το παρόν). Είναι μία αξέχαστη στιγμή γα μένα και την οικογένεια μου, γιατί είχαμε την υποστήριξη από τους καλύτερους φιλάθλους στη Νορβηγία. Ο σύλλογος και οι οπαδοί θα έχουν πάντα μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.