Το “όχι” του ΠΑΟΚ στα 3.000.000 ευρώ της Τουλούζ για Κουλούρη!

Συντάκτης: Share:
Το ποσό που είναι διατεθειμένες να δώσουν Αγιαξ και Άντελεχτ για Κουλούρη

Από νωρίς το πρωί το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη παίζει σε αρκετά γαλλικά σάιτ, με την Τουλούζ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, ωστόσο τα δημοσιεύματα στην Γαλλία “προχωρούν” το ενδιαφέρον ένα βήμα μπροστά γράφοντας για πρόταση της γαλλικής ομάδας που απορρίφθηκε από πλευράς ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού France Football  η Τουλούζ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του διεθνή επιθετικού, που αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ με την απάντηση από πλευράς Δικεφάλου να είναι αρνητική και την γαλλική ομάδα να ετοιμάζεται να αυξήσει την προσφορά της.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο Δικέφαλος απάντησε αρνητικά στη γαλλική ομάδα, η οποία όμως δεν σκοπεύει να τα βάλει κάτω και να συνεχίσει την προσπάθεια.

Για τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος υπάρχει “ζεστό” ενδιαφέρον τόσο από την Σέλτικ, όσο και από την Άντερλεχτ, ενώ υπάρχει και η Νυρεμβέργη του Νταμίρ Κάναντι που θέλει να κάνει την διαφορά με την απόκτηση του Έλληνα φορ.

Ο ΠΑΟΚ συζητά για πώληση του Κουλούρη μόνο για ποσά πάνω των 5.000.000 ευρώ κάτι που κατέστησε σαφές και στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Scroll Up