Το συμβολικό δώρο του Κυριάκου στον Λουτσέσκου (vid)

Συντάκτης: Share:

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στο PAOK TV ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποκάλυψε το συμβολικό δώρο που του έκανε στα γενέθλια του ο Κυριάκος Κυριάκος!

Ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην κίνηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να του κάνει δώρο τον… Statler από το Muppet Show για την διάθεση του να.. γκρινιάζει.

Ο Παναγιώτης Αρωνιάδης που έκανε την συνέντευξη στον Ράζβαν Λουτσέσκου για το PAOK TV πήρε την πάσα από την ατάκα του Λουτσέσκου “τώρα που μεγαλώνω αρχίζω να γίνομαι… τρελος” και τον κάλεσε να δείξει το δώρο του Κυριάκου.

«Αυτός λοιπόν είναι ο Statler, ο τύπος από το Muppet Show. Υπάρχουν δύο γέροι στο μπαλκόνι και κάνουν συνεχώς κριτική, ο φίλος μου ο Κυριάκος Κυριάκος μου τον έκανε δώρο στα γενέθλιά μου στις 17 Φεβρουαρίου και μου είπε πως αυτός εδώ είναι το άλλο μου μισό.

Γιατί άρχισα να γίνομαι σαν αυτόν, να κάνω σαν αυτόν, να κάνω συνεχώς κριτική με έναν καλό και κωμικό τρόπο όμως. Το ξέρω και πολλές φορές το κάνω επίτηδες για να δημιουργήσω ωραίο κλίμα και ο κόσμος να γελάσει μαζί μου. Φοβάμαι όμως πως σε δέκα χρόνια δεν θα είμαι τόσο συμπαθητικός σαν κι αυτόν, όπως τώρα, από αυτήν την άποψη», είπε χαρακτηριστικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου.