Το τιμ αποδελτιοποίησης του Αμπέλ

Συντάκτης: Share:
Το τιμ αποδελτιοποίησης του Αμπέλ

Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι από τους προπονητές που ενδιαφέρονται πάρα πολύ για την δημόσια εικόνα τους και την λαϊκή τους απήχηση.

Δεν περιορίζονται στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Θέλουν να μαθαίνουν και το τι γράφεται και λέγεται και απ’ έξω… Μάθαμε ότι ο 41χρονος προπονητής έχει δικούς του ανθρώπους στην Πορτογαλία που “ψάχνουν” καθημερινά τον ελληνικό Τύπο, ηλεκτρονικό και γραπτό και τον ενημερώνουν για τα άρθρα και τα ρεπορτάζ στα οποία αναφέρεται το όνομά του.

Τιμ αποδελτιοποίησης ελληνικού Τύπου κανονικά έχει ο Αμπέλ. Και είναι βέβαιο πως όσα του μεταφέρουν επιδεινώνουν την ψυχολογική του διάθεση. Επιτείνουν, προφανώς, την σύγχυση στο μυαλό του. Το “κράξιμο που τρώει” είναι ανελέητο και σίγουρα δεν θα τον κάνουν τα μεταφρασμένα ελληνικά δημοσιεύμετα να νιώθει και πολύ άνετα.

Ο Αμπέλ δίνει πολύ βάση στο επικοινωνιακό κομμάτι, κι αυτό, μάλλον, δεν τον ωφελεί. Το αντίθετο. Όποιος ασχολείται πολύ με το περιτύλιγμα χάνει την ουσία. Και μπερδεύεται, χάνοντας τον προσανατολισμό του, την κατεύθυνσή του. Δεν έχει καθαρό μυαλό στην δουλειά του και κάνει λάθη. Το ένα πίσω από το άλλο και μπαίνει σε ένα σπιράλ αδιεξόδου. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι δεν συνέβη το ίδιο και με τον Φερέιρα. Αν κρίνουμε από την συμπεριφορά του και από τις απαντήσεις που δίνει στις συνεντεύξεις Τύπου, σίγουρα επηρεάζεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Scroll Up