«Τον Απόλλωνα να κερδίσω…»

Συντάκτης: Share:

Ανήσυχος για τον βαθμό πνευματικής συγκέντρωσης των παικτών του, μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στην ομάδα του Πειραιά, αναφέρθηκε στον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη και τον χαρακτήρισε ακόμα πιο δύσκολο μετά τον θρίαμβο.

Ήξερε τι έλεγε… Η διαφορά των εννιά βαθμών είναι μεγάλη, ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου προκαλεί εμπιστοσύνη, αλλά κανείς δεν ξέρει την αντίδραση, μετά από έναν τόσο μεγάλο θρίαμβο, των παικτών μίας ομάδας που έχει να πάρει το πρωτάθλημα 34 χρόνια!

Οι παίκτες του Λουτσέσκου ξέσπασαν με κάθε τρόπο και αυτό φάνηκε στους πανηγυρισμούς τους με το σφύριγμα της λήξης από τον Μανθάνο. Όμως, ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ακόμα το πρωτάθλημα. Απομένουν 10 αγώνες και εάν επικρατήσει έστω και ο παραμικρός εφησυχασμός θα βάλει τον Δικέφαλο σε περιπέτειες…

Απαγορεύεται η χαλαρότητα, ο χαβαλές και σημάδια έπαρσης και αλαζονείας. Το 1/3 των αγώνων του πρωταθλήματος είναι σε εκκρεμότητα.

Ο Λουτσέσκου λέει σε κάθε ευκαιρία είτε δημόσια μέσω συνεντεύξεων είτε κατ’ ιδίαν στους παίκτες του ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ακολουθούν άλλα 10 ματς, με πρώτο αυτό της Δευτέρας στην Ριζούπολη.

Δεν έχει σημασία που παίζει ο πρώτος με τον τελευταίο της βαθμολογίας και καταδικασμένο σε υποβιβασμό. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο έχουν γίνει εκπλήξεις μεγατόνων από ομάδες που δεν έχουν τίποτα να χάσουν απέναντι σε επίδοξους πρωταθλητές.

Γι’ αυτό το μόνο που σκέφτεται ο Λουτσέσκου είναι «τον Απόλλωνα να κερδίσω…» και συνεχίζουμε…

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up