Τον Μπίσεσβαρ δεν τον βγάζεις από την 11άδα

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Αμπέλ, δεν τον βγάζεις από την 11άδα. Κι όταν το κάνεις, είναι λάθος.

Στο απέδειξε ο Ολλανδός με την Ξάνθη. Μπορεί με μία κίνηση, μία φαντεζί επινόηση, ένα σουτ, μία ντρίπλα, ένα “άδειασμα” αντιπάλου, μία προσποίηση, μία ενέργειά του, να αλλάξει την ροή ενός αγώνα.

Όπως έκανε, στον λίγο χρόνο που είχε, όταν τον έβαλες αλλαγή. Ακόμα και με ένα καλλιτεχνικό τσαλιμάκι μπορεί να αλλάξει την μορφή του παιχνιδιού. Μετράει κι αυτό γιατί ξεσηκώνει την κερκίδα, ανεβάζει την αδρεναλίνη και με τις φωνές του κόσμου παίρνει ώθηση όλη η ομάδα.

Είναι μεγάλη παιχτούρα ο Ολλανδός. Η περίπτωση του δείχνει ότι τους παίκτες δεν πρέπει να τους κρίνεις από το βιογραφικό. Όταν ήρθε το καλοκαίρι του 2016, με επιλογή του Ίβιτς, να μην ξεχνιόμαστε, πολλοί… ξίνισαν την μούρη, γιατί δεν είχε περγαμηνές πίσω του, όπως και ο Κρέσπο και ο Μάτος και ο Βαρέλα και ο Σάκχοφ και ο Κάνιας, εκείνοι που μετέπειτα αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο για τα κύπελλα και το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Και φέτος, μέχρι τώρα, μαζί με τον Μίσιτς είναι οι κορυφαίοι του δικέφαλου.

Ο 32χρονος Μπίσεσβαρ, λοιπόν, δικαιούται θέση στη βασική 11άδα, είτε στον άξονα, είτε στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Έχει τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια για καλή μπάλα, όσο διαρκεί και το συμβόλαιό του που τελειώνει τον Ιανουάριο του 2022.