“Τον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ να κερδίσω…”

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Πριν μπει ο «κολασμένος» Φεβρουάριος μεσολαβούν δύο σερί ματς στην Τούμπα, σήμερα με τον ΟΦΗ και την Τετάρτη με τον ΠΑΣ, που χρειάζονται προσοχή.

Τα κρίσιμα και μεγάλα παιχνίδια του Φεβρουαρίου απέχουν χρονικά. Δεν απασχολούν προς ώρας… Ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ φέτος δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.

Μην ξεχνάμε, τις πλάκες που έχει πάθει ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν από τέτοιου τύπου ομάδες. Πιο πρόσφατο χουνέρι ήταν από τον ΠΑΣ στην παγωμένη Τούμπα, στις 8 Ιανουαρίου του 2017, όταν η ομάδα του Ίβιτς, τότε, δημιούργησε… 100 ευκαιρίες και ηττήθηκε τελικά με 0-1, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση.

Είναι γνωστό πως τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται στα ντέρμπι, αλλά κυρίως στις μη απώλειες βαθμών στα παιχνίδια της σειράς. Οι βαθμολογικές ζημιές σ’ αυτά τα ματς είναι μη αναστρέψιμες και καταστρεπτικές.

Ο Λουτσέσκου και το τιμ του ανησυχούν περισσότερο για τον βαθμό συγκέντρωσης των παικτών σ’ αυτούς τους αγώνες και λιγότερο στα ντέρμπι, όπου το κίνητρο από μόνο του είναι πολύ ισχυρός παράγοντας διατήρησης της… έντασης στα αποδυτήρια.

Συμπερασματικά, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ισχύει η φράση «τον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ να κερδίσω…» και μετά τα άλλα μπορούν να περιμένουν…