Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Share:

Τα πραγματικά δύσκολα αρχίζουν τώρα όμως για τον ΠΑΟΚ γιατί ο σχεδιασμός δεν θα πρέπει να είναι σε καμία περίπτωση ίδιος ή ανάλογος με τον περσινό.

Αν θέλουν στον ΠΑΟΚ να είναι πραγματικά ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν τους τίτλους εντός συνόρων, ξεπερνώντας ακόμα και «εμπόδια» τύπου Λαόθ, πρέπει να ενισχύσουν την ομάδα με παίκτες ποιότητας.

Πλέον το μπαλάκι περνάει στο γήπεδο του Ζοσέ Μπότο, της διοίκησης και του Ράζβαν Λουτσέσκου που καλούνται να πάρουν κομβικές αποφάσεις για την νέα σεζόν τόσο σε ότι αφορά τις μεταγραφές, όσο και στις ανανεώσεις συμβολαίων. Μπαίνει και η διοίκηση στο κάδρο, γιατί αν όχι επιβάλλεται, χρειάζεται να γίνει μια ακόμα γενναία επένδυση ο Ιβάν Σαββίδης για να θωρακιστεί του ρόστερ και να δούμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ την νέα σεζόν.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και… ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς που τα δεδομένα αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό.

Πρώτον, οι απαιτήσεις για την Ευρώπη έχουν ανέβει μετά την φετινή πορεία, δεύτερον θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αποτυχία από αυτή που έζησε φέτος ο ΠΑΟΚ να μείνει δεύτερη σερί σεζόν χωρίς τίτλο και τρίτον την επόμενη σεζόν ακόμα και η δεύτερη θέση οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμα μεγαλύτερος.