Χρήστος Τερζανίδης: «Ο ΠΑΟΚ θα χάσει το πρωτάθλημα μόνο από το παρασκήνιο»

Συντάκτης: Share:

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ, για το παιχνίδι με τη Βίντι στην Τούμπα, για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος χωρίς να παίζει ικανοποιητικό ποδόσφαιρο αλλά και για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ: «Είναι τελικός! Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε και να περιμένουμε το αποτέλεσμα των άλλων. Εγώ θα έλεγα ότι όλοι οι παίκτες είναι καλοί αλλά αυτήν την στιγμή είμαστε στην 13η αγωνιστική οπότε ο προπονητής έχει γνωρίσει όλους τους ποδοσφαιριστές, ξέρει τις δυνατότητες του κάθε παίκτη, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Το αν θα προκριθούμε δεν εξαρτάται από εμάς αλλά και από το άλλο ζευγάρι».

Για το παιχνίδι με την Βίντι στην Τούμπα: «Κάθε παιχνίδι ο προπονητής και οι παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο. Ίσως οι παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα, πρέπει να έχεις και την τύχη. Δεν κοιτάμε πίσω αλλά μπροστά, ο ΠΑΟΚ βαδίζει στους στόχους και είμαστε σε όλους μέσα, αυτό είναι το ευχάριστο και εκεί προσπαθεί για το καλύτερο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος χωρίς να ικανοποιεί με τον τρόπο παιχνιδιού του: «Αυτήν την καραμέλα δεν θέλω να την ακούω. Το να παίξεις καλό ποδόσφαιρο στο Ελλαδικό χώρο, βασικά ποιος παίζει καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα; Και εφόσον παίζει καλά γιατί είναι 10-15 βαθμοί πίσω από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ και με αυτήν την απόδοση είναι ΠΑΟΚ. Εάν θέλεις καλό ποδόσφαιρο πάνε στο ηλεκτρονικό και παίξε. Αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει τον στόχο το πρωτάθλημα και μετά το κύπελλο, τώρα στην Ευρώπη είναι μονόδρομος πρέπει να κερδίσει την Πέμπτη για να προκριθεί. Σίγουρα όλοι θέλουμε να βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά όταν η ομάδα παίζει Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη στην Ελλάδα αυτό είναι δύσκολο. Υπάρχει και αυτό το παράλογο, που βλέπουν Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν και συγκρίνουν αυτά τα μεγαθήρια με τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα, για αυτό είμαστε και 15οι και δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τους πρώτους. Αντί να ευχαριστούμε έναν άνθρωπο που ήρθε και έφερε την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα γενικά τούμπα, γιατί οι πρωτοβουλίες είναι στην Αθήνα και τώρα έφερε την ΕΠΟ στην Θεσσαλονίκη, εννοώντας ότι είναι Θεσσαλονικιός ο πρόεδρος. Παλιά είχαν την πίτα και το μαχαίρι και μοίραζαν τα κομμάτια, κρατούσαν αυτοί τα μεγαλύτερα κομμάτια και σε εμάς μοίραζαν τα μικρά».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Πρέπει να προσέχουμε το κάθε βήμα που κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τους οπαδούς πως θα πάνε. Αυτά που έγιναν πέρσι τα έχω ζήσει πρώτα φορά στην καριέρα μου. Τι είναι να βάλει 2-3 άτομα να τους δώσει και κάποιες χιλιάδες, να πετάξουν μέσα στο γήπεδο. Γιατί να μην γίνει αυτό; Εγώ το σκέφτομαι συνέχεια αυτό, θα πρέπει να προσέξει το παρασκήνιο γιατί μόνο έτσι θα χάσει το πρωτάθλημα, εμείς θα το χάσουμε όχι να μας το πάρουν. Οι αντίπαλοι έχουν πολλά προβλήματα, μόνο τον Ολυμπιακό φοβάμαι με όλο αυτό το παρασκήνιο, όχι αγωνιστικά».