Υπ’ ατμόν Ροντρίγκο, Μιτρίτσα και Ζίφκο Ζίφκοβιτς από τον ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Share:

Οι αλλαγές στον ΠΑΟΚ θα γίνουν από τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του Ζοσέ Μπότο και του Φεντσένκοφ, του συνεργάτη του, με τον οποίο έρχονται μαζί, για να αναλάβουν τμήμα σκάουτινγκ, αθλητική διεύθυνση και την Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

 

 

Stoiximan: Ένας συναρπαστικός κόσμος πάντα μαζί σου με Fantasy, Missions, MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!

 

Ο Ζοσέ Μπότο έχει μελετήσει πολύ καλά το έμψυχο υλικό και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη “σκανάρει” δυο παίκτες, τους οποίους θα φέρει στον ΠΑΟΚ, για να ενισχύσει το ρόστερ και αυτοί θα είναι “ενδεκαδάτοι”.

Για τις θέσεις που αγωνίζονται, δεν έγινε κάτι γνωστό, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για δεξί μπακ, εξτρέμ, δεκάρι και τερματοφύλακα, σε πρλωτη φάση, γιατί το καλοκαίρι πρέπει να αλλάξει άλλους πέντε παίκτες, μεγάλης ηλικίας, που δεν μπορούν να προσφέρουν, πλέον.

Στον αντίποδα, υπάρχουν τρεις παίκτες, που θα κληθούν άμεσα να συζητήσουν με τον ΠΑΟΚ για λύση συμβολαίου και αυτοί είναι ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι, ο Ρουμάνος Μιτρίτσα, που είναι δανεικός, αλλά και ο γκολκίπερ Ζίφκο Ζίφκοβιτς, του οποίου επίσης το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι.

Οι τρεις προαναφερόμενοι είναι οι πρώτοι που θα κληθούν να λύσουν το συμβόλαιο, προκειμένου να βρουν κάποια άλλη ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Η πρώτη επαφή του Μπότο με τους παίκτες θα γίνει την Τετάρτη, όταν θα επιστρέψουν από την άδειά τους και θα αρχίσουν προπονήσεις, ενώ οι συζητήσεις με τον Λουτσέσκου για το έμψυχο υλικό θα αρχίσουν αμέσως μετά, σε σύσκεψη που έχει ήδη προγραμματιστεί.

Το πλέον βέβαιο είναι ότι οι αλλαγές αρχίζουν άμεσα και θα είναι σημαντικές σε όλους τους τομείς του ΠΑΟΚ, όπως και στην Ακαδημία, όπου θα γίνει έλεγχος πεπραγμένων.