Υποψήφιος για την προεδρία της Γκιμαράες “έχρισε” τον Μάριο Μπράνκο νέο τεχνικό διευθυντή της πορτογαλικής ομάδας!

Συντάκτης: Share:

Υποψήφιος πρόεδρος της Γκιμαράες «έχρισε» τον Μάριο Μπράνκο νέος τεχνικός της διευθυντής.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό ειδησεογραφικό σάιτ «guimaraesdigital.com»  ο υποψήφιος για την προεδρία της Βιτόρια Γκιμαράες Ντανιέλ Ροντρίγκες είπε, ότι αν εκλεγεί, ο Μάριο Μπράνκο θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής που θα προσλάβει στην ομάδα (ή τουλάχιστον αυτό προτίθεται να κάνει).

Η Γκιμαράες έχει εκλογές στις 20 Ιουλίου και οι υποψήφιοι για την προεδρία είναι τρεις. Σύμφωνα με το πορτογαλικό σάιτ ο εκ των υποψηφίων Ντανιέλ Ροντρίγκες προέβη στην παραπάνω δήλωση για το μέλλον του Μπράνκο και πλέον αναμένεται η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του τεχνικού της διευθυντή.

Το πορτογαλικό δημοσίευμα έχει τίτλο “ο Μάριο Μπράνκο είναι ο διευθυντής ποδοσφαίρου που επέλεξε ο Ντανιέλ Ροντρίγκες” και αναφέρει τα εξής:

«Ο Μάριο Μπράνκο θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Βιτόρια εάν ο τρίτος υποψήφιος για την προεδρία της ομάδας Ντανιέλ Ροντρίγκες, κερδίσει τις εκλογές το ερχόμενο Σάββατο (20/7). Ο υποψήφιος “μετά από έρευνα αγοράς” επέλεξε τον σημερινό τεχνικό διευθυντή του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Ο Ντανιέλ Ροντρίγκες επιβεβαιώνει τις επαφές αλλά αποσαφηνίζει ότι «δεν είμαι ακόμη πρόεδρος και ο Μάριο Μπράνκο συνδέεται με μία ομάδα που είναι πρωταθλήτρια, προετοιμάζεται για το Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να σεβόμαστε τους επαγγελματίες και τη σταθερότητα των συμβάσεων».

Ωστόσο, είναι πεπεισμένος, ότι θα μπορέσει να προσλάβει κάποιον που εκπληρώνει το ιδανικό προφίλ και ισχυρίζεται ότι «τα ονόματα που παρουσιάζουν οι άλλοι υποψήφιοι, είναι άνθρωποι συνηθισμένοι να αγοράζουν παίκτες των 10 εκατ. ευρώ, με υπερβολικούς μισθούς”.

«Μπορεί η Βιτόρια να παίρνει παίκτες αξίας 10 εκατ. ευρώ;» αναρωτήθηκε ο τρίτος υποψήφιος για την προεδρία που λέει ότι προτιμά «έναν εκτελεστικό διευθυντή ποδοσφαίρου συνηθισμένο να διακινδυνεύει, να αναπτύσσει και να ανιχνεύει την ποιότητα, όταν άλλοι δεν την διακρίνουν».

Ο Mπράνκο συνδέεται επί του παρόντος με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Εκτός από την Ελλάδα, έχει επίσης δουλέψει στο κροατικό, ρουμανικό και πολωνικό ποδόσφαιρο».

Δείτε το δημοσίευμα εδώ