Υψηλοί δείκτες επαγγελματισμού από τους παίκτες στην “καραντίνα” – η βεβαιότητα για την τήρηση του προγράμματος

Συντάκτης: Share:

Όσο κι αν θέλουν διοίκηση και τεχνικό τιμ να ελεγχθεί η πιστή τήρηση του ατομικού προγράμματος προπονήσεων που έχει δοθεί στους παίκτες, κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο.

Έτσι όλοι επαφίενται στην επαγγελματική ευσυνειδησία των παικτών. Είναι βέβαιοι, πάντως, ότι οι παίκτες τηρούν το καθημερινό τους ατομικό πρόγραμμα γιατί έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια υψηλό επαγγελματικό επίπεδο προσήλωσης στις υποχρεώσεις τους.

Οι περισσότεροι παίκτες φτάνουν αρκετή ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και πριν από την έναρξη της προπόνησης βρίσκονται στο γυμναστήριο. Επίσης, μετά τους αγώνες, παρότι δεν είναι υποχρεωτικό, οι περισσότεροι κάνουν αποθεραπεία και ποδήλατο.

Έχει διαπιστωθεί μέσα από την πάροδο του χρόνου πως είναι οι περισσότεροι αυτό που λέμε εργατικοί και αξιόπιστοι στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις σ’ αυτό τον κανόνα. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ νιώθουν πεπεισμένοι πως όποτε – και εάν – ξεκινήσει πάλι η σεζόν οι παίκτες θα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα είναι έτοιμοι στο μέτρο του εφικτού να ανταποκριθούν σε ένα βεβαρυμένο πρόγραμμα.

Αν και σ’ αυτή την – όχι τόσο πιθανή με τα υπάρχοντα δεδομένα – περίπτωση, όπως είναι λογικό όλες οι ομάδες θα χρειασθούν τουλάχιστον ένα 15νθήμερο μίνι προετοιμασίας για να αποκτήσουν και πάλι έναν στοιχειώδη βαθμό ετοιμότητας.