Παραμένει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Μπαπέ

Συντάκτης: Share:

Μπορεί το να αγωνιστεί στη Ρεαλ Μαδρίτης να ήταν μια πρόκληση για τον Κιλιάν Μπαπέ, όμως οι συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού τον έκαναν να πάρει την απόφαση να παραμείνει για ένα χρόνο ακόμα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με δημοασίευμα της Γαλλικής εφημερίδας L’Equipe, ο Μπαπέ θα μείνει στο Παρίσι όμως δεν είναι θετικός στο να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Παρί, που λήγει τι καλοκαίρι του 2022 κάτι που τον φέρνει κοντά στη Ρεάλ όταν θα είναι πια ελεύθερος.

Ο Μπαπέ από την πλευρά του, όπως υποστηρίζει η γαλλική, αθλητική εφημερίδα, θεωρεί πως δεν θα ήταν «συνετό» να φύγει από την «ασφάλεια» που του παρέχει το περιβάλλον της Παρί Σεν Ζερμέν, πάνω σ’ αυτή την πολύ αρνητική συγκυρία.

Η L’Equipe στο δημοσίευμα της τονίζει επίσης ότι  «…η μοναδική περίπτωση για να καθίσει ο Μπαπέ σε τραπέζι… διαπραγμάτευσης με την Παρί Σεν Ζερμέν για νέο συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας, θα υπάρξει μόνο εάν η ομάδα του συμφωνήσει να μπει για υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή για κάποια άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».