ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Αυτή την έκπληξη ετοιμάζει η ΠΑΕ Άρης στον Σαράκη! Θα πάθει την πλάκα του!

Συντάκτης: Share:

Πυρ και μανία είναι όλοι στον Άρη με την ενέργεια του προέδρου της επιτροπής αδειοδοτήσεων να στείλει το θέμα της χορήγησης άδειας της ΠΑΕ Άρης, στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ!

Είναι γεγονός ότι όλος ο Άρης έχει πέσει με τα μούτρα στο θέμα, οι νομικοί ελέγχουν όλες τις περιπτώσεις και ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις, αρκεί να πάρουν στα χέρια τους την απόφαση παραπομπής της ΠΑΕ στην εφέσεων, για να μελετήσουν τη γραμμή που θα ακολουθήσουν.

Υπάρχει όμως και μια έκπληξη που ετοιμάζει η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης στον Σαράκη, μετά την προσφυγή που κατέθεσε στην UEFA και από την οποία ζητάει να τον αποπέμψει από τη θέση του προέδρου της επιτροπής αδειοδοτήσεων.

Αυτό που του ετοιμάζουν, είναι μήνυση και αγωγή για διαφυγόντα κέρδη! Έχει το δικαίωμα να την κάνει ο μεγαλομέτοχος Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος είναι πανέτοιμος να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση και μετά να προσπαθεί ο Σαράκης να δικαιολογηθεί για να αποφύγει την αποζημίωση στον Καρυπίδη και στον Άρη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στα αθλητικά δικαστήρια…