ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Μαντσίνι σε Καρυπίδη: “Δεν έρχομαι να παίξω στον Άρη, θέλω να βάλω γκολ στον… ΠΑΟΚ”!!

Συντάκτης: Share:

Φοβερό παρασκήνιο υπάρχει τελικά στη μεταγραφή του Μαντσίνι από τον Άρη στον Παναθηναϊκό, με δεδομένη τη σύμφωνη γνώμη της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για την πώληση του παίκτη, αφού θα πάρει τελικά 2,4 εκ. ευρώ!

Ο Άρης κακώς τον πούλησε πριν το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αυτό είναι δεδομένο, αλλά βγαίνει και κάτι ακόμη: Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μαντσίνι μίλησε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ.Καρυπίδη, ο οποίος του είπε να γυρίσει πίσω, να παίξει με τον Ολυμπιακό και να φύγει την Πέμπτη το πρωί για Αθήνα, αλλά ο Αργεντινός ήταν κάθετος; “Δεν έρχομαι να παίξω με τον Ολυμπιακό, υπέγραψα στον Παναθηναϊκό και θέλω να βάλω γκολ στον ΠΑΟΚ, θέλω να τον αποκλείσει ο Παναθηναϊκός με εμένα στην ομάδα’!!

Ο Καρυπίδης επέμενε, αλλά όπως αναφέρουν κύκλοι του Παναθηναϊκού, ο παίκτης είχε πάρει την απόφασή του και την ανακοίνωσε στους ανθρώπους της ομάδας του “τριφυλλιού”: “Θα μείνω εδώ, να παίξω την πέμπτη, εάν με θέλει ο προπονητής…”

Σε όλα αυτά, σημειώστε ότι ο Άρης ήταν σίγουρος ότι θα έρθει πίσω ο παίκτης, γιατί τον δήλωσε στην αποστολή του  αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Απλώς, όλα έγιναν άνω-κάτω μέσα σε 24 ώρες και οι Αρειανοί εύχονται να μην επηρεάσουν την ομάδα στο σημερινό (19:30) αγώνα ρεβάνς με τον “εχθρό” που λέγεται Ολυμπιακός, που φυσικά και θα ήθελε να γίνει μια τέτοια αναστάτωση μέσα στο στρατόπεδο του Άρη.

Οι πιο… προχωρημένοι στη σκέψη, λένε, ότι ίσως και να παρακαλούσαν στον Ολυμπιακό να πάει ο Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό για να γίνει μπέρδεμα στον Άρη!

Θα φανεί το βράδυ…