ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Μπράβο ρε Χάρη Τσιγγάρα! Αυτό έκανε το παλικάρι με DNA ΠΑΟΚ…

Συντάκτης: Share:

Ο Χάρης Τσιγγάρας είναι από τα παιδιά που μεγάλωσαν μέσα στον ΠΑΟΚ και έχει το DNA της ομάδας, γιατί ήρθε μικρός στην Ακαδημία, μεγάλωσε μέσα σε αυτήν και κατάφερε με το σπαθί του να κερδίσει μια θέση στην πρώτη ομάδα, όπου όταν αγωνίζεται, υπάρχουν και τρεξίματα στο κέντρο και η ομάδα πάντα κερδίζει! Όταν δεν παίζει ο Τσιγγάρας, στα χαφ μαρκάρουν με τα… μάτια!

Υπήρξε όμως μια φάση στον αγώνα του Βόλου, που όποιος την παρατήρησε, είναι βέβαιο ότι έβαλε ψηλά στην εκτίμησή του τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ.

Τι συνέβη; Βάζει γκολ ο Σάστρε, γίνεται το 0-3 και ο Ισπανός φεύγει να πανηγυρίσει στη γωνία του Πανθεσσαλικού! Ο πρώτος που τρέχει να τον συγχαρεί, με ένα τεράστιο ΠΑΟΚτσήδικο χαμόγελο, είναι ο Χάρης Τσιγγάρας!

Εκείνη τη στιγμή, οι κακεντρεχείς καταπίνουν τη γλώσσα τους, γιατί θα μπορούσαν να πουν ότι είναι “κολλητός” του Λύρατζη και δεν θα ήθελε να πάει καλά ο Σάστρε, που πήρε τη θέση του κολλητού του! Καμία σχέση με την πραγματικότητα! Ο Χάρης Τσιγγάρας το είδε ΠΑΟΚτσήδικα και μπράβο του!

Να κερδίζει η ομάδα και όποιος θέλει ας παίζει! Σε σημείο ώστε μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτά τα νεαρά παιδιά έχουν πρώτα στο μυαλό τους τον ΠΑΟΚ και μετά την προσωπική τους εξέλιξη, γιατί ξέρουν ότι το ένα είναι άμεση συνάρτηση από το άλλο.

Μέχρι που μας κάνουν να σκεφτούμε ότι εάν μπορούσε ο Λύρατζης θα έτρεχε μέσα στο γήπεδο από τον πάγκο, για να αγκαλιάσει αυτός τον Σάστρε! Αυτά τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία (όπως και οι Μιχαηλίδης, Τζόλης, Κωνσταντέλιας κλπ), έχουν μέσα τους το DNA ΠΑΟΚ, αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά!