Πασχαλάκης: “Δεν πιστεύαμε ότι έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα”

Συντάκτης: Share:

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν συνειδητοποίησαν ότι είναι οι νέοι πρωταθλητές.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του Open και είπε αρχικά: «Ήταν το ξέσπασμα όλης της χρονιάς, αυτό που ζήσαμε σήμερα. Φανταστικές στιγμές, το αξίζει όλη η ομάδα. Όταν φτάνεις στην πηγή, θέλεις να πιεις νερό».

Στην συνέχεια τόνισε: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί ήταν εκπληκτική η στήριξη του από την αρχή της χρονιάς, πέρυσι, πρόπερσι. Το δυνατότερο σημείο του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος και η στήριξη του και στα δύσκολα χρόνια. Εύχομαι να ζήσουν μαγικές στιγμές τώρα, όπως κι εμείς αλλά μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε εμείς να χαρούμε παραπάνω. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και στους συμπαίκτες μου, που φτάσαμε εδώ είναι γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία… οικογένεια. Περνάμε αρκετές ώρες μαζί, προσπαθούμε να βελτιωθούμε και χωρίς τους προπονητές μας δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. Δεν είμαστε γραφικοί που το λέμε κάθε μέρα, αυτό ότι ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια. Το πράξαμε σήμερα με την είσοδο του Μαλεζά, του Αντρέ. Καλύτερα να χαρώ αυτές τις στιγμές με τον Αντρέ, θα αναρρώσει γρήγορα, έχει δεμένη οικογένεια και θα επανέλθει γρήγορα και καλύτερος απ’ ότι ήταν. Είναι δυνατός σαν χαρακτήρας και σαν παίκτης.

Για την είσοδο του Βιερίνια στον αγώνα και αν το ήξερε είπε: «Προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε έκπληξη αλλά ήταν δύσκολο. Το περίμενε πως και πως, έχει αφήσει πίσω την επέμβαση και ήθελε να ζήσει αυτές τις στιγμές. Του αξίζουν συγχαρητήρια, είναι ο αρχηγός με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ» και πρόσθεσε: «Επειδή έχουμε απίστευτη συγκέντρωση στους αγώνες, έχουμε ξεχάσει ποιο είναι το νόημα να κατακτήσεις έναν τίτλο. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και το κάναμε σε απίστευτο βαθμό. Δεν πιστεύαμε ότι έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα».