Ανακοίνωσε με… καρφιά για Αυγενάκη από την ΕΠΣ Κοζάνης

Συντάκτης: Share:

Επιστολή στον  Λευτέρη Αυγενάκη απέστειλε η ΕΠΣ Κοζάνης, εκφράζοντας την αγανάκτηση της για την μη στήριξη των ερασιτεχνικών σωματίων από την πολιτεία και το υφυπουργείο Αθλητισμού.

 

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε ότι όπως φαίνεται κανείς από τους συνεργάτες σας στο Υπουργείο και στην ΓΓΑ δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι, πως λειτουργεί και με ποιες θυσίες υφίσταται η πλειονότητα των ποδοσφαιρικών σωματείων (όσα βέβαια παραμένουν ενεργά).

 

Αλλιώς θα σας πληροφορούσαν ανάλογα. Σαν ΕΠΣ Κοζάνης εκφράζοντας τα αισθήματα αγανάκτησης των ρομαντικών ανθρώπων που κρατάνε ακόμη ζωντανά τα τελευταία κύτταρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της δύναμης μας.

 

Σας προτρέπουμε να δώσετε επιτολή εντολή να εκταμιευτεί αυτή η ρημάδα και πολυδιαφημιζόμενη επιχορήγηση στα ενεργά σωματεία (τελευταία φορά δόθηκε το 2008 και μόνο στα σωματεία της Α’ κατηγορίας) και παράλληλα να δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα (π.χ. μέχρι το τέλος του 2020) να τακτοποιήσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το μητρώο αθλητικών φορέων που σημειωτέον πριν μερικά χρόνια το 90% των σωματείων είχε αποστείλει ξανά για να πάρει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση».