ΕΠΣ Χανίων: Αναδιάρθρωση με άνοδο των Χανίων στη Super League 1

Συντάκτης: Share:
ΕΠΣ Χανίων: Αναδιάρθρωση με άνοδο των Χανίων στη Super League 1

Η ΕΠΣ Χανίων με επιστολή της στον Πρόεδρο Ε.Π.Ο. και στον πρόεδρο της Super League 1 τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης και ζητά την άνοδο της ομάδα των Χανίων στη Super League 1.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Η ΕΠΣ Χανίων, τα μέλη της, ο φίλαθλος κόσμος και ο απλός Χανιώτης ενώνει την φωνή του και την δύναμη του με την ΠΑΕ Χανιά θεωρώντας επιβεβλημένη την λήψη γενναίων αποφάσεων από την Super League σχετικά την επικείμενη αναδιάρθρωση.

Σε εποχές που τον πρώτο λόγω έχει το απρόβλεπτο και ο αστάθμητος παράγοντας αποτελεί την σταθερά, απαιτούνται ενέργειες και αποφάσεις γρήγορες και ενίοτε ακραίες. Αποφάσεις που σκοπό θα έχουν να μετριάσουν την όποια αδικία μπορεί να υπάρξει – εξαιτίας της βίαιης διακοπής των πρωταθλημάτων- και να καταδείξουν σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι το ποδόσφαιρο και οι διοικούντες αυτού δεν έπονται των γεγονότων αλλά προηγούνται και προβλέπουν.

Βάσει των ανωτέρω θεωρούμε ότι η αναδιάρθρωση της SL1, καθώς και της SL2 είναι επιβεβλημένη, ακόμα και κατά παρέκλιση των όποιων άλλων σχεδιασμών μπορεί να υπήρχαν, προκειμένου να αποκατασταθούν οι αδικίες λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων.  Σ΄ αυτήν την αναδιάρθρωση θα πρέπει να είναι παρούσα και η ομάδα των Χανίων.

 

Η ΠΑΕ Χανιά είναι σίγουρο ότι αγωνιστικά με την παρουσία της στα play-off θα κατακτούσε την πολυπόθητη άνοδο, το έδειχνε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι, το έδειξε με τον επαγγελματισμό της καθώς ήταν η πρώτη ομάδα που κάλεσε του ποδοσφαιριστές της για προετοιμασία μετά την διακοπή, ήταν η ομάδα που μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθούσε με όλες της τις δυνάμεις να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Όμως τα γνωστά σε όλους μας γεγονότα δεν επέτρεψαν στην ομάδα της πόλης μας να διεκδικήσει το όνειρο στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Χανιά έχει μεγάλη δυναμική, ισχυρό αντίκτυπο στην κοινωνία της πόλης, στιβαρή και ανεξάρτητη διοίκηση και κυριότερο είναι οικονομικά και πνευματικά υγιής ομάδα.

Η παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία θα αποκαταστήσει μια αδικία που φαίνεται να είναι προ των πυλών και θα αποτελέσει σταθμό τόσο στην ιστορία της ΠΑΕ Χανιά όσο και στη ιστορία της SL1.

Ο Πρόεδρος Κων/νος Κωνσταντινίδης

Ο Γ. Γραμματέας Ν. Κασιμάτης

Πηγή: athlitiko.gr

Scroll Up