Με δύο ομίλους του χρόνου η Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Κιλκίς- Η Αναγέννηση Πλαγιάς στην Γ΄ Εθνική

Συντάκτης: Share:
Με δύο ομίλους του χρόνου η Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Κιλκίς- Η Αναγέννηση Πλαγιάς στην Γ΄ Εθνική

Με ομόφωνη απόφαση διοικητικού συμβουλίου, επέρχονται οι εξής τροποποιήσεις στα φετινά τοπικά πρωταθλήματα:

 

«- Την πρώτη θέση καταλαμβάνει στην Α1 κατηγορία η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Πλαγιάς, συνεπώς την αγωνιστική περίοδο 2020-21 θα αγωνίζεται στην Γ εθνική κατηγορία. Από την Α1 κατηγορία στην Α κατηγορία δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

 

–Την πρώτη θέση στην Α κατηγορία καταλαμβάνει ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ Νέας Σάντας. Από την Α κατηγορία προβιβάζονται στην Α1 κατηγορία οι ομάδες ΚΕΡΑΥΝΟΣ   Βάθης και ΝΕΟΤΗΣ Μεταλλικού, που κατέλαβαν αντΙστοίχως την δεύτερη και τρίτη θέση, ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων στην Α1 κατηγορία για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21 σε σύνολο 14 (δεκατέσσερες). Από την Α κατηγορία δεν υποβιβάζεται καμμία ομάδα στην Β κατηγορία, γιά τον λόγο ότι αυτή καταργείται γιά την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21.Στην περίπτωση που δεν υποβιβαστεί ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ από την Γ εθνική, ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Παλαιού Αγιονερίου ανέρχεται στην Α1 κατηγορία.

 

– Σε περίπτωση που δεν δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας από τις ομάδες που το δικαιούνται, τότε αποκτούν το παραπάνω δικαίωμα για συμμετοχή στην Α1 κατηγορία έως και την έκτη ομάδα του οριστι κού πίνακα κατάταξης της Α κατηγορίας. -.Γιά την αγωνιστική περίοδο 2020-21 καταργείται μόνο για μιάν αγωνιστική περίοδο η Β κατηγορία. Μετά τις δηλώσεις συμμετοχής θα συγκροτηθούν οι δύο όμιλοι της Α κατηγορίας. Η κατηγορία αυτή θα δημιουργηθεί από τις ομάδες που αγωνίζονταν την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20 στην Α κατηγορία, τις ομάδες που αγωνίζονταν στη Β κατηγορία ,καθώς και τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21.

 

Με κλήρωση ο κυπελλούχος

 

– Οι ομάδες που συμμετέσχον στον ημιτελικό του κυπέλλου και η φιναλίστ η οποία είχε προκριθεί στον τελικό θα κληθούν εγγράφως, ώστε να συμμετέχουν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Κιλκίς την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, και ώρα 19.00, για την ανάδειξη της ομάδας που θα συμμετάσχει στο κύπελλο Ελλάδας την περίοδο 2020-21, σύμφωνα με την εκδοθείσα απόφαση της ΕΠΟ και είναι δεσμευτική γιά όλες τις ενώσεις.

 

-Λόγω οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων, και εφ’ όσον η διαδικασία ανάδειξης των πρωταθλητών και κυπελλούχου δεν περατώθηκε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με το σύνολο των αγώνων, και καθώς υπολείπονταν σε όλες τις κατηγορίες, αγώνες κανονικής διάρκειας και αγώνες των «πλέι οφ» δεν θα γίνει απονομή μεταλλίων στις ομάδες που βρίσκονταν στην πρώτη θέση.

 

–Λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς θα ανακοινωθούν με την έκδοση της προκήρυξης εντός του μήνα Αυγούστου και θα αποσταλεί στις ομάδες με τις δηλώσεις συμμετοχής.

 

– Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν δεν είναι δυνατό να προσδι οριστεί η ημερομηνία και ο τόπος της Ετήσιας τακτικής ΓΣ . Εφ’ όσον υπάρξουν νέες οδηγίες θα γίνει ανακοίνωση όσον αφορά την διεξαγωγή της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης.

 

Υποστήριξη τοπικής διοίκησης

 

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κιλκίς επίσης αποφασίστηκαν και τα παρα κάτω :

 

– Αντιπροσωπεία του διοικητικο΄ύ συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς θα επισκεφθεί τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη ,και τους δημάρ χους Κιλκίς Δημήτριο Κυριακίδη και Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη, ώστε να θέσει υπόψη τους τα σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχ νικά σωματεία του νομού Κιλκίς ως προς την επιβίωσή τους συζητώντας τους τρόπους που θα μπορούσαν ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός τοπικής διοίκησης να συνδράμουν στην κατεύθυνση αυτή, παρέχοντας στήριξη και δίνοντας λύσεις, πρωτίστως στις υποδομές και κατά δεύτερο στα ζητήματα λει τουργίας τους.

 

-Το προσεχές διάστημα στο email της ΕΠΣ Κιλκίς θα έχουν τη δυνατότητα εκπρόσωποι των σωματείων, προπονητές, ποδοσφαιριστές, εκπρόσωποι μέ σων ενημέρωσης να στέλνουν προτάσεις – παρατηρήσεις προς την ΕΠΣ Κιλκίς ώστε να βοηθήσουν στον καλύτερο σχεδιασμό για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021, τόσο των διοργανώσεων πρωταθλήματος και κυπέλλου, όσο και των όποιων ζητημάτων που κρίνουν ότι θα βελτιώσουν την βιωσιμότητα των αθλητικών σωματείων».-

Πηγή: maxitis.gr

 

Scroll Up