Στην τεχνική ηγεσία του Άρη Παλαιφύτου ο Χρήστος Υφαντίδης

Συντάκτης: Share:

Ο Χρήστος Υφαντίδης είναι ο νέος τεχνικός του Άρη Παλαιφύτου, καθώς η διοίκηση μετά από συνεχείς επαφές και συζητήσεις μαζί του τον έπεισε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κιτρίνων.

 

Ο γεννημένος το 1953 στην Ακρολίμνη Κρ. Βρύσης άλλοτε διεθνής άσος, που αγωνίστηκε για 21 χρονια σε Α’ και Β’ Εθνική, ασχολείται με την προπονητική και κατά το παρελθόν κάθισε στον πάγκο των ΦΑΣ Νάουσα, Νίκης Πολυγύρου, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Αετού Σκύδρας, Ελούντα Κρήτης, Νίκης Αγκαθιάς Ημαθίας, Ποντιακής Νεολαίας Αράχου Ημαθίας, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Φίλππου Σταυροδρομίου, Δόξας Ριζού, Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων.

 

Ο Χρήστος Υφαντίδης, και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του χωριού του, από την οποία τον απέκτησε, το 1971, η Βέροια που τότε αγωνιζόταν στη Β’ κατηγορία, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Εθνική.

 

Έμεινε ως το 1979 στη «Βασίλισσα του Βορρά» έχοντας πολύ καλή παρουσία. Κατόπιν μετακινήθηκε στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε για μια τετραετία, στην συνέχεια πήγε στην Δόξα Δράμας και τερμάτισε την καριέρα του στην Νάουσα.

 

Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του Άρη Παλαιφύτου και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

 

Πηγή: pellasports.gr

Scroll Up